Adidas brengt Need for Speed: The Run schoenen uit in Amerika

Electronic Arts en Adidas gaan samen een limited edition schoen op de markt brengen. Deze schoen wordt in Need for Speed: The Run gedragen en draagt de naam ‘Need for Speed The Run Top X ‘. EA heeft dit aangekondigd in een persbericht. Van de exclusief in Amerika verkrijgbare schoenen worden slechts 100 exemplaren gemaakt.

Volgens Kevin Maher, Senior Director of Marketing bij EA, wil de gigant dat Need for Speed meer is dan alleen een video game franchise. De verkoop van de schoenen gaat dan ook samen met twee events ter ere van de game. Vijftig paar van de schoenen zullen vanaf 10 oktober verkocht worden in Chicago. De eerste twintig klanten krijgen dan meteen een ticket voor het eerste exclusieve event op 12 oktober.

Nog eens vijftig paar zullen vanaf 27 oktober verkocht worden in San Fransisco. Ook daar krijgen de eerste twintig kopers een gratis ticket voor een exclusief event in de stad. Gelukkige bezoekers van de events krijgen, aldus het persbericht, een voorproefje op de game die op 15 november in Amerika verschijnt (en slechts drie dagen later in Europa).

“Our goal with Need for Speed is to be more than just a videogame franchise, as we view ourselves as a leader in youth and automotive culture as well. adidas is one of the biggest lifestyle brands in the world and we couldn’t be more excited to partner with them on Need for Speed The Run”
[SCREENSHOTS]

  1.   
    soldierarjan's avatar

    leuke actie.

  2.   
    klacko's avatar

    hehe nice!

  3.   
    Extremegamer's avatar

    lelijk

  4.   
    Hitman047's avatar

    Eh, echt mooi zijn ze niet hé… 😳

  5.   
    sthij's avatar

    >.< schoenen van een spel

  6.   
    Hillianii's avatar

    Lelijk ook nog 😮

  7.   
    H4RDSTYLE's avatar

    sthij schreef, ">.< schoenen van een spel "

    Ach, ze zijn iig beter dan pokemon schoenen. 😆

  8.   
    Potasnik's avatar

    Dat glimmende is echt zwaar lelijk. Veel te patserig als je ’t mij vraagt. Kleurencombi bevalt me echter wel.

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    sthij schreef, ">.< schoenen van een spel "

    Dan moet je eens de Gears of War schoenen zien.
    Maar dat doen ze best vaak hoor tegenwoordig, als een game populair genoeg is.
    En ik vind hem persoonelijk een best mooi stijltje hebben. 🙂

  10.   
    FishHookz's avatar

    Vind ze niet echt mooi, maar dat verschilt per persoon he 😉

  11.   
    cool ice's avatar

    leuke actie! ik vind ze alleen veel te shiny. en er zal ook wel een leuk prijskaartje aan zitten aangezien er maar 100 van gemaakt worden of valt dat mee?

  12.   
    alround gamer's avatar

    schoenen? serieus? 😕

  13.   
    mastertje's avatar

    Vind de schoenen niet eens lelijk ofzo. Het glanst idd wel iets te veel, maar dat kan ook maar net liggen aan hoe de cameralicht ding stond enzo. en als het gewoon van de schoen is gaat het vanzelf wel weg

  14.   
    ShadyXL's avatar

    Ziet er eigenlijk niet slecht uit, maar ik zie er niks van NFS of The Run in zitten. Het is ook niet echt mijn soort schoen 😛 Haal liever Hugo Boss, Gucci, Prada etc. xD

  15.   
    Houserz's avatar

    ShadyXL schreef, "Ziet er eigenlijk niet slecht uit, maar ik zie er niks van NFS of The Run in zitten. Het is ook niet echt mijn soort schoen 😛 Haal liever Hugo Boss, Gucci, Prada etc. xD"

    -10!

    Gucci, prada, hugo boss, Jeeeuuch!

  16.   
    LouisvanGaal's avatar

    Houserz schreef, "

    ”ShadyXL” schreef, "Ziet er eigenlijk niet slecht uit, maar ik zie er niks van NFS of The Run in zitten. Het is ook niet echt mijn soort schoen 😛 Haal liever Hugo Boss, Gucci, Prada etc. xD"

    -10!
    Gucci, prada, hugo boss, Jeeeuuch!"

    Air max is pas de baas..