Najaars verlangen: Michiel Brunsveld

De blaadjes vallen van de bomen, de sinterklaaspakken worden gestoomd en de kerstballen liggen in de winkels. Wat betekent dit? Vertraging met de trein… maar ook een najaar volgepropt met toffe games! Er moeten keuzes gemaakt worden, want alles spelen is fysiek onmogelijk. Daarom hebben we onze redacteuren verplicht om een verlanglijstje te maken van drie games waar zij dit najaar het meeste naar verlangen, ook mag er één minder bekende game aangeraden worden. Een moeilijke klus waarbij de echte games van de meuk worden gescheiden. Vandaag geeft Michiel zijn mening:

1. Gears of War 3
Het najaar is qua games toch al wel begonnen en dan kan Gears of War 3 niet ontbreken. M’n argumentatie valt uitgebreid te lezen in de review, want wat een dijk van een game is dit. De komende maanden ga ik nog druk bezig met de co-op campaign op Insane en natuurlijk Horde en Beast.

2. Batman: Arkham City
Zoals bijna elk crewlid en alle bezoekers van GN kijk ik enorm uit naar Batman: Arkham City. Een toffe nieuwe stad, geweldige gameplay, heel veel bekende personages om mee te spelen en als tegenstander… de game lijkt de geweldige standaard van Arkham Asylum heerlijk voort te zetten. En vooral ook lekker pittig, zoals een hardcore game hoort te zijn.

3. Uncharted 3: Drake’s Deception
Ik ben een enorme fan van cinematische ervaringen en daar is Uncharted meester in. De vorige twee games heb ik van begin tot eind heel erg van genoten en dat gaat met deel 3 niet anders zijn. Actie, humor, toffe characters… de game heeft het allemaal.

Check ook deze!
Saints Row: The Third. Eigenlijk geen verrassing, want deze game gaat geweldig worden. De humor is subliem en de actie is lachwekkend en lomp. Toch wil ik deze game even noemen, want ik ga hem helemaal grijs spelen dit najaar. Zin in actie en heel veel lompe humor? Haal straks zeker Saints Row: The Third in huis!

  1.   
    squidgyboy's avatar

    ik vind het raar dat niemand naar SKYRIM verlangd dit najaar… 8)

  2.   
    -Arthur-'s avatar

    Gears 3, Batman en Uncharted zijn 3 toppers die zeker de moeite waard zijn! 🙂

  3.   
    MildBobbySauce's avatar

    ik vind het raar dat niemand naar ASSASSIN’S CREED REVELATIONS verlangt 😕

  4.   
    fabiankok's avatar

    Het is ook onmogelijk om maar 3 titels te noemen, er komen gewoon téveel top titels uit de komende maanden 😉