Dead Space 3 ook op de Wii U?

Het gonst van de geruchten rondom het vervolg van Dead Space 2, wat niet geheel verrassend Dead Space 3 zal zijn. Zo wordt nu gesuggereerd dat de game wellicht naast de Playstation 3 en Xbox 360 ook nog eens op een “onaangekondigd platform” zou kunnen verschijnen. Wordt hier de Wii U bedoeld, de PlayStation Vita of ander, nog onaangekondigd platform?

Op het formulier is het volgende te vinden:

Platform(s): Unannounced, PS3, XBOX 360
Met de tijd zullen we het leren. Wat denken jullie?

  1.   
    mmx's avatar

    Ik wil Dead Space 3 wel maar niet op een Wii U ik koop ook geen Nintedo hardware meer ze komen altijd met hetzelfde .

  2.   
    Kenneloth's avatar

    Ben ik niet helemaal met je eens? Ik zie tussen de Wii en Wii U een wereld van verschil zitten. Elke bedrijf komt vaak met het zelfde van hun eigen producten. Dat heet verbeteren 😉

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Cool toch?… Nintendo is een pionier op gebied van game-consoles, zij zijn de enige overgebleven game console merk die alle andere console-wars heeft doorstaan, andere merken zoals Atari en Sega zijn al gestopt met game consoles maken. Het lijkt erop dat mensen dit Nintendo ook toe wensen…Doe es normaal..Zij maken al 25 jaar game-consoles (merk zelf bestaat al meer dan 100 jaar) die wil je niet weg hebben…dat zou toch erg zijn…we moeten Nintendo juist eren en om nog lang in deze business te blijven, zouden wij gamers eigenlijks wat harder aan de bel moeten trekken, maar volgens mij snappen zij dit al dondersgoed en hebben ze bij het ontwikkelen van de WiiU hopelijk aan alles gedacht…voor iedereen. 🙄 Denk ook dat de WiiU juist zeer geschikt is voor dit soort spellen RPG oa: Oblivion, Mass effect etc. juist vanwege de controller.

  4.   
    fabiankok's avatar

    Liever op de Vita dan Wii U o.o