Een dertigtal nieuwe screenshots The Legend of Zelda: Skyward Sword

De release van The Legend of Zelda: Skyward Sword komt steeds dichterbij en dat betekent dat we langzaamaan meer beelden te zien krijgen van dit langverwachte, nieuwe deel binnen de serie. Vandaag mogen we verblijd worden met een groot aantal van 30 screenshots, die zoals altijd onderaan dit bericht te bewonderen zijn.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Vlad-x's avatar

    Het lijkt heel erg tussen Wind Waker-stijl en Twilight Princess-stijl in te zitten. Heb beide gespeeld en vond beide geweldig, alleen TP had iets ‘volwasseners’ aan zich. Dit geen cartoon, maar ook geen volwassen versie van LoZ. Ik vind het wel leuk, maar vind het jammer dat de TP-sfeer weggelaten is.

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    @hierboven naja miss voor de wii u 😀 maar ik kan niet wachten om deze game te kunnen spelen 😀

  3.   
    N360Gamer's avatar

    Vlad-x schreef, "Het lijkt heel erg tussen Wind Waker-stijl en Twilight Princess-stijl in te zitten. Heb beide gespeeld en vond beide geweldig, alleen TP had iets ‘volwasseners’ aan zich. Dit geen cartoon, maar ook geen volwassen versie van LoZ. Ik vind het wel leuk, maar vind het jammer dat de TP-sfeer weggelaten is."

    Ik vind dat dus ook jammer, want (ik geloof mezelf niet dat ik dit zeg maar) dit ziet er gewoon kinderlijk en soms een beetje gay uit.. 😳 Daarnaast zitten er een paar screens bij die wel zoveel op OOT lijken, bijvoorbeeld metdat zwaard in de steen, kom op verzin wat nieuws! 😆 Het laatste waar ik niet echt blij mee ben zijn de grafics op deze screens, ik weet niet of het aan de screens zelf ligt of aan het stijltje, maar TP zag er toch veel beter uit! Maar goed, Zelda zou Zelda niet zijn als het eindproduct teleur stelt!

  4.   
    King of Heroes's avatar

    ik.
    wil. MASTER SWORD!! 😀

  5.   
    tijn80's avatar

    Ik heb er wel zin in. Vond TP er echter wel mooier uitzien.

  6.   
    -Arthur-'s avatar

    Special voor dit spel, Donkey Kong Country Returns en Xenoblade staat volgende week weer een Wii in mijn huis. 🙂

  7.   
    defjam's avatar

    ik vind dat ze na deze zelda echt wel een renovatie mogen doorvoeren voor de volgende want die graphics zijn wel achter haalt

  8.   
    -Arthur-'s avatar

    Komt goed…Ze zijn druk bezig bij Nintendo. 😉