Win vrijkaartjes voor Johnny English: Reborn!

Rowan Atkinson (Mr. Bean & Johnny English) kruipt opnieuw in de huid van de onverschrokken Britse geheim agent, Johnny English. Deze keer moet hij een groep sluipmoordenaars tegenhouden, die een aanslag heeft voorbereid op een belangrijke wereldleider. Naast Atkinson zijn er in de film ook rollen voor Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike en Daniel Kaluuya.

In samenwerking met Universal Pictures International mogen we 4 mensen blij gaan maken met ieder 2 vrijkaartjes. Meedoen is zoals altijd weer heel erg simpel:

Laat ons weten dat je heel graag wilt winnen! Dit kan met een reactie onder dit nieuwsbericht, een ReTweet op Twitter of door op Facebook de link naar dit nieuwsbericht leuk te vinden. Of val extra op en doe het allemaal!

Doe dit wel op tijd, want deelnemen kan tot en met zondag 9 oktober. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Johnny English Reborn draait vanaf 6 oktober overal in de bioscoop. Kijk voor meer informatie ook eens op www.johnnyenglish.nl of de officiële Facebook-pagina.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren