Prijsvraag: Maak kans op vrijkaartjes voor Fright Night!

Charlie Brewster is net begonnen aan zijn laatste jaar aan de middelbare school en het ziet er naar uit dat eindelijk alles goed gaat; hij is groter geworden, is een paar kilo aangekomen en heeft een relatie met het populairste meisje van de school.

Maar alles wordt anders zodra Jerry Dandrigde naast hem komt wonen. Op het eerste gezicht lijkt hij een aardige jongen, maar niets is minder waar. Hij blijkt vreemd en behoorlijk intimiderend te zijn. Na het observeren van een aantal vreemde gebeurtenissen, samen met de geheimzinnige verdwijning van zijn beste vriend, komt Charlie tot de volgende conclusie: Jerry is een vampier die aast op de complete buurt. Niet in staat om iemand te overtuigen van zijn gelijk, moet Charlie zelf de confrontatie aangaan met het monster.

Vanaf 29 september draait Fright Night (©DreamWorks II Dist) in de bioscopen en we mogen 3 mensen blij gaan maken met ieder 2 vrijkaartjes! Meedoen is zoals altijd weer heel erg simpel:

Laat ons weten dat je heel graag wilt winnen! Dit kan met een reactie onder dit nieuwsbericht, een ReTweet op Twitter of door op Facebook de link naar dit nieuwsbericht leuk te vinden. Of val extra op en doe het allemaal!

Doe dit wel op tijd, want deelnemen kan tot en met zondag 9 oktober. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees voor meer informatie ook onze review.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren