League of Legends krijgt Dominion mode

De game League of Legends krijgt in zowel Amerika als Europa een nieuwe modus erbij. De Dominion mode, zoals de modus heet, zal een capture-and-hold speltype toevoegen aan de game. Speciaal voor de Dominion mode is er een nieuwe map ontwikkeld: Crystal Star.

Volgens Riot Games zullen matches op de nieuwe map sneller gaan dan matches op een andere map. Een match op Crystal Star duurt dan ook maximaal twintig minuten. Characters, skins en dergelijke kunnen moeiteloos meegenomen worden naar de nieuwe modus.

  1.   
    fdennis's avatar

    God wat word deze game ondergewaardeerd in Nederland zeg. Deze game bied ontzettend veel speeluurtjes plezier. Het is helemaal gratis wat wil je nog meer? En dan hoor ik bij Gamekings dat de game veelste traag is en dat het saai is. Power Unlimited zegt me zo dat het geen gratis game is omdat de champions die je kunt kopen dat et weer te lang duurt. Ik hoop echt dat GN hier een x een terugblik overhoud omdat sommige blijkbaar niet beseffen hoe ontzettend tof dit is. Het enige waar je voor hoeft te betalen ( hoeft niet ) zijn de skins voor bepaalde Champions. Voor de rest is zon Champion tussen de 450-6300 punten. Kwalitatief ziet er geen verschil in. En wekelijks kun je 10 Champions proberen. Nou per potje verdien je zon 50 punten en iedere 24uur krijg je er 150 punten extra bij. Dus als je niet zon hardcore gamer bent is deze game ook leuk want je verdiend per dag zon 200 punten. Ook het vinden van een potje gaat ontzettend snel. En zeker in Dominion omdat het nieuw is zit je binnen 10 seconde al in een team. Natuurlijk is deze game niet 1 en al geweldig. Zo kan je pech hebben dat je bij iemand komt met een ontzettend trage computer en internetverbinding waardoor je lang moet wachten maar verder is dit toch echt een geweldige game.

  2.   
    gragon3's avatar

    Ik ben het met Dennis eens!

    Ik speel dit spel erg graag want het is ook erg leuk… tuurlijk in het begin gaat het traag maar na een tijdje gaat het zo snel dat je constant je aandacht er bij moet houden. Alle champions zijn gratis tenzij je niet kunt wachten,dan kan je hem kopen met echt geld.. het is de beste F2P game die ik ooit gespeeld heb,,

  3.   
    soulzx3's avatar

    YEAH dominion is epic!!

    als je wilt spelen add me maar 😉
    CH soulzi

  4.   
    Jonah's avatar

    Ik speel zelf actief League of Legends, dus als mensen graag willen zien dat er aandacht wordt geschonken aan de Dominion Mode, dan kan dat hoor. 😉

  5.   
    SonOfTorture's avatar

    deze game is so super epic,, wie er niet van houd, oke,, maar het belachelijk maken van de game slaat nergens op…

  6.   
    Dark_Phoenix's avatar

    fdennis schreef, "God wat word deze game ondergewaardeerd in Nederland zeg. Deze game bied ontzettend veel speeluurtjes plezier. Het is helemaal gratis wat wil je nog meer? En dan hoor ik bij Gamekings dat de game veelste traag is en dat het saai is. Power Unlimited zegt me zo dat het geen gratis game is omdat de champions die je kunt kopen dat et weer te lang duurt. Ik hoop echt dat GN hier een x een terugblik overhoud omdat sommige blijkbaar niet beseffen hoe ontzettend tof dit is. Het enige waar je voor hoeft te betalen ( hoeft niet ) zijn de skins voor bepaalde Champions. Voor de rest is zon Champion tussen de 450-6300 punten. Kwalitatief ziet er geen verschil in. En wekelijks kun je 10 Champions proberen. Nou per potje verdien je zon 50 punten en iedere 24uur krijg je er 150 punten extra bij. Dus als je niet zon hardcore gamer bent is deze game ook leuk want je verdiend per dag zon 200 punten. Ook het vinden van een potje gaat ontzettend snel. En zeker in Dominion omdat het nieuw is zit je binnen 10 seconde al in een team. Natuurlijk is deze game niet 1 en al geweldig. Zo kan je pech hebben dat je bij iemand komt met een ontzettend trage computer en internetverbinding waardoor je lang moet wachten maar verder is dit toch echt een geweldige game."

    Volledig mee eens. Ik speel het veel met vrienden en is vet lachen.