Maak alvast je eigen huisdier met de nieuwe demo van De Sims 3: Beestenbende

Over ongeveer een maand komt er een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3, waarin je dit keer aan de slag kunt met allerlei dieren. Niet alleen de bekende huisdieren zoals honden en katten kom je tegen in het spel, maar ook paarden, herten, valken, slangen en nog veel meer andere dieren zijn te vinden in deze game. Kun je niet wachten om deze game te spelen, dan kun je nu alvast een voorproefje krijgen met de nieuwe demo, die via de officiële website te downloaden is.

In deze demo kun je alvast je eigen huisdier maken en helemaal customizen. Niet alleen karaktereigenschappen kunnen worden aangepast, maar ook het uiterlijk. Een wit paard met paarse strepen, een hond die lijkt op een Mabari uit Dragon Age of een kat met een skelet op zijn vacht geverfd, het is allemaal mogelijk. Het huisdier wat je maakt met deze demo kun je importeren in je game als Beestenbende eenmaal officieel uit is gekomen.

Wil je meer weten over deze game? Lees dan snel onze hands on preview!

 1.   
  Cyart's avatar

  leuk , via origin en nu ben ik ben account zooi vergeten daar voor…

 2.   
  JohnnyBNL's avatar

  Vind het wel leuk sims, jammer dat ze (mits Sims 4 komt) altijd zoveel dingen vergeten in de basis game te stoppen zoals disco lampen en op vakantie gaan ect.. Jammer dat dat via Addons moet gaan, maar ja daarom is Sims ook zo’n succes.. XD

 3.   
  Verluci's avatar

  Johnnnyboy15nl schreef, "Vind het wel leuk sims, jammer dat ze (mits Sims 4 komt) altijd zoveel dingen vergeten in de basis game te stoppen zoals disco lampen en op vakantie gaan ect.. Jammer dat dat via Addons moet gaan, maar ja daarom is Sims ook zo’n succes.. XD"

  vergeten? Ik heb zon vermoeden dat het “vergeten” nogal bedoeld was:P