Thor 2 krijgt ook een zeer bekwame regisseur

Thor zien we in 2013 terug in een tweede deel. Na zijn strijd samen met The Avengers gaat hij zijn eigen weg. Over het verhaal is nog weinig bekend, Don Payne is bezig met een script. Patty Jenkins is in serieuze onderhandeling om een tweede verhaal van de Marvel held te regisseren. Ze werd vooral bekend dankzij de film Monster met Charlize Theron. De actrice won voor haar hoofdrol een Oscar en vele andere belangrijke prijzen.

In Thor horen we de God of Thunder praten over de Nine Worlds en zou het best kunnen zijn dat we andere werelden van het gigantische Marvel universum te zien krijgen. Marvel Studios president Kevin Feige wilt ons ook de diepere relaties laten zien tussen de hoofdpersonages.

Thor 2 will primarily be the journey of that character, of he and Jane Foster (Natalie Portman) and how the new dynamic with his father Odin (Anthony Hopkins) is working out, as well as what are the broader stakes for The Nine Worlds.
Of we broer Loki weer tegen komen is even afwachten, hij krijgt het natuurlijk eerst aan de stok met The Avengers. Loki was wel een stoere slechterik in het origineel en had goede dialogen dankzij Branaghs’ regie. Patty Jenkins heeft bewezen met Monster vooral veel aandacht te besteden aan de personages. Sequels staan er bekend om nog meer personages op te laten draven en de actie te verdubbelen. Dit is zeker een feit voor the Avengers, al hebben deze superhelden allemaal hun eigen film gehad waarin hun origine werd uitgelegd.

Thor 2 staat gepland voor een zomer 2013 release.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren