McBride en Robinson ook in komedie The Apocalypse

Een grote groep grappenmakers is weeral bij elkaar voor The Apocalypse. De film zal het regiedebuut zijn van Evan Goldberg en Seth Rogen. Het duo was eerder verantwoordelijk voor het script van Superbad. Seth Rogen, Jonah Hill, Jay Baruchel en James Franco spelen zichzelf in de film over hoe een groepje mannen het einde van de wereld overleeft.

Onlangs werd bekendgemaakt dat Craig Robinson (Hot Tub Time Machine) en Danny McBride (Your Higness) ook een rol hebben in de film. Het idee voor The Apocalypse loopt al een hele tijd, er is zelfs een trailer gemaakt in 2007.

Mandate Pictures heeft de jongens een budget gegeven van 30 miljoen dollar om de film te maken. Het groepje acteurs kent elkaar goed dankzij eerdere samenwerkingen (Pineapple Express, Superbad, Knocked Up) en wil volgend jaar in februari beginnen met filmen. Een interessante naam die misschien meespeelt in de film, is die van Daniel Radcliffe. De Harry Potter-acteur gaf toe met de jongens gepraat te hebben:

There was talk of that and we talked about it, but I’m not sure what’s happening with that. I would love to work with those guys in the future, absolutely, but that was mainly going around.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren