Batman: Arkham City loopt vertraging op voor de PC

Het is bekend dat gamers binnen een kleine maand kunnen genieten van Batman: Arkham City. Tenminste, als deze gamers over een PlayStation 3 of Xbox 360 beschikken. Warner Bros. heeft vandaag namelijk via een officieel persbericht bekendgemaakt dat Batman: Arkham City vanaf 20 oktober niet beschikbaar zal zijn voor de PC; het spel zal pas ergens in de loop van november in de winkelrekken liggen voor de PC-fanaten.

..its delayed the PC version of Batman: Arkham City into November.
De uitgever kon het uitstel niet van een reden voorzien.

  1.   
    ckerigon's avatar

    verdomme -_-

  2.   
    Vlad-x's avatar

    Leuk rekening met ons gehouden. Van de andere kant, misschien kost het ze gewoon meer tijd om een goeie PC versie op de markt te brengen, en willen ze niet een goedkope port in de schappen gooien?

    Ok, laat ik het zo zeggen. Als de PC versie uiteindelijk vlekkeloos (op gebied van port, dan) blijkt te zijn en geen typische port-mankementen vertoont, maakt het me niet uit dat ze m vertragen. Wordt het wél een slechte port, dan is PC gaming misschien inderdaad verdoemd…

  3.   
    limsma's avatar

    NEEEEEEEEEEEEEE gvd dit is echt geen prettig nieuws om me wakker te worden 😥 😥

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    De pc-versie van Arkham Asylum verscheen ook later. Daarnaast gebeurd het bij heel veel games dat de pc-versie later komt, om te zorgen dat mensen met console + pc, de console versie kopen ipv de pc versie te piraten. Weinig verrassend, eigenlijk.

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Zolang hij maar goed geoptimaliseerd is, vind ik het best.

  6.   
    Flapjack's avatar

    oei… das minder. maar dan moet het wel een betere versie zijn dan(zonder bugs enzo en een goede port). hmm ik piraat hem zowiezo toch wel 8)

  7.   
    Hitman047's avatar

    Mooi, ik had in November toch al niks te doen. 😕

    Zul je zien dat hij de 15e uitkomt: op dezelfde dag als Saints Row 3 en Assassins Creed: Revelations, 4 dagen na TES: Skyrim.

    Ik denk dat ik tegen die tijd maar een paar weken vrij moet nemen. 😳

  8.   
    Jarek's avatar

    Oh mijn freaking god ! En het is niet eens ubisoft. 😆