THQ en Crytek werken samen aan nieuwe uiting Homefront

Het lijkt erop dat THQ nog lang niet klaar is met haar nieuwe IP, Homefront, want het bedrijf heeft zojuist bekend kunnen maken dat Crytek aan de slag gaat met een nieuw deel. Daarnaast mogen we natuurlijk aannemen dat dit vervolg gebruik zal maken van Crytek’s welbekende CryENGINE.

We mogen echter pas over een paar jaar aan de slag, want de game zal in het fiscale jaar van 2014 verschijnen. Wie weet zal deze nieuwe uiting zelfs dienen als een launchtitel voor een nieuwe generatie consoles. Met ontwikkelaar Crytek aan het roer is simpelweg alles mogelijk.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik weet nog wel dat JJ van gamekings ( sorry als ik reclame maak ) een interview had met 1 van de makers. Hij vroeg toen word dit net zoals Call of Duty een vrij korte gameplay. En toen zei de beste man dat de singleplayer minimaal 10 uur lang zou worden. Echter toen de game uit was had je de singleplayer in 3 uur uit. Dus wat mij betreft kan deze titel afsterven omdat ze zich niet aan de beloftes houden.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Ze hebben de game ook gewoon doormidden geknipt. Althans, zo voelde het aan het (onlogische) einde.

    Homefront was een game met veel potentie die dat absoluut niet waar wist te maken. Bugs, weinig vernieuwende gameplay, een veel te korte singleplayer en die dan verschikkelijke graphics… Ondanks dat moet ik wel zeggen dat ik me heb vermaakt met de game, en Homefront als serie nog wel een kans gun.

    Hopelijk weet THQ er, in een hoopvolle samenwerking met Crytek, toch nog iets moois van te maken.

  3.   
    Jonah's avatar

    Homefront beloofde inderdaad een singleplayer-ervaring die een mix zou bieden van Call of Duty en Half-Life. Ik kom elementen tegen van beide titels in Homefront, maar de ervaring is uiteindelijk mager en kort. Ik ben echter wel benieuwd naar een Homefront 2, want met Crytek aan het roer heb ik meer vertrouwen, al vond ik Crysis 2 uiteindelijk ook tegenvallen.

  4.   
    desxeon's avatar

    Dit vind ik raar, hoe kan Crytek samenwerken met een uitgever terwijl Crytek van EA is? of zie ik dit nou verkeert.

  5.   
    Hitman047's avatar

    desxeon schreef, "Dit vind ik raar, hoe kan Crytek samenwerken met een uitgever terwijl Crytek van EA is? of zie ik dit nou verkeert."

    Bij mijn weten is Crytek nog altijd zelfstandig? Ze werken wel samen met EA voor de Crysis franchise, net zoals ze met Ubisoft samenwerken voor de FarCry serie. Daar kan prima nog een samenwerkingsverband bij. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    FishHookz's avatar

    fdennis schreef, "Ik weet nog wel dat JJ van gamekings ( sorry als ik reclame maak ) een interview had met 1 van de makers. Hij vroeg toen word dit net zoals Call of Duty een vrij korte gameplay. En toen zei de beste man dat de singleplayer minimaal 10 uur lang zou worden. Echter toen de game uit was had je de singleplayer in 3 uur uit. Dus wat mij betreft kan deze titel afsterven omdat ze zich niet aan de beloftes houden."

    Oke de Singleplayer was een beetje kort maar de Singleplayer was wel beter dan die van Call of Duty en de Multipplayer was boven mijn verwachtingen ๐Ÿ˜‰

  7.   
    dmb97's avatar

    desxeon schreef, "Dit vind ik raar, hoe kan Crytek samenwerken met een uitgever terwijl Crytek van EA is? of zie ik dit nou verkeert."

    Hoe kom je erbij dat crytek van ea is ea heeft alleen hun games uitgegeven crytek is de eigenaar van crytek ๐Ÿ˜‰

  8.   
    desxeon's avatar

    dmb97″][quote=”desxeon schreef, "Dit vind ik raar, hoe kan Crytek samenwerken met een uitgever terwijl Crytek van EA is? of zie ik dit nou verkeert."

    Hoe kom je erbij dat crytek van ea is ea heeft alleen hun games uitgegeven crytek is de eigenaar van crytek ๐Ÿ˜‰ [/quote]
    Omdat er altijd met koeienletters EA op staat, maar nu weer ik dat Crytek zelfstandig is.:)

  9.   
    Relief's avatar

    Jezus, sommige mensen zijn nog steeds debiel. Wanneer stamp je nou eens in je hoofd dat EA grotendeels een UITGEVER is.