Take-Two verscheept meer dan 22 miljoen exemplaren GTA IV

Dat GTA IV een succes is, mag natuurlijk al enkele jaren bekend zijn, maar zelfs tweeënhalf jaar na de launch blijft de game het goed doen in de verkopen. Take-Two heeft vandaag kunnen onthullen dat de game inmiddels meer dan 22 miljoen keer verscheept is naar retailers.

In totaal heeft de GTA-franchise inmiddels 114 miljoen units verscheept, een niet geheel verrassend groot aantal. Red Dead Redemption staat momenteel op een stevig aantal van 12,5 miljoen, Midnight Club op 18,5 miljoen, Bioshock op 9 miljoen en Max Payne op 7,5 miljoen.

Onderaan de lijst met verschepingen staat The Darkness, die net de grens van 1 miljoen overschrijdt. Take-Two hoopt dan ook dat het vervolg meer verkopen zal generen en terecht.

 1.   
  See4urSelf's avatar

  Take two is een van de meest succesvolle studio’s lijkt het. Weinig games, maar stuk voor stuk succesvol.

 2.   
  Hillianii's avatar

  Woow!

 3.   
  firehopper211's avatar

  Voor de zomer vakantie heb ik ook nog een exemplaar(+ Episodes From Liberty City) voor m’n verjaardag gekregen en heb hem nog steeds niet uitgespeelt 🙄 Maar het is zekers een vette interessante game 🙂 Ik ben tevreden 😉

 4.   
  killingdj0's avatar

  See4urSelf schreef, "Take two is een van de meest succesvolle studio’s lijkt het. Weinig games, maar stuk voor stuk succesvol. "

  Ik zie dat weer als valve.

 5.   
  -050- Critical's avatar

  ik moet ook zeggen dat rockstar al jarenlang de beste studio is in mijn ogen! 🙄

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Dus tijd nu voor GTA V 😀