Up2Date: Xbox LIVE Arcade: Renegade Ops, Radiant Silvergun en meer

Elke week verschijnen er nieuwe games voor Xbox LIVE Arcade. Het is dus moeilijk om bij te houden wat er iedere week allemaal te spelen is. Daarom zetten we in de Up2Date-rubriek de nieuwe releases wekelijks op een rijtje.

Renegade Ops
In Renegade Ops vecht je gevaarlijk diep achter de linies van de vijand. Jouw doel is Inferno en zijn leger te vernietigen, deze gek heeft het gemunt op werelddominantie en moet gestopt worden. Vecht in mooie omgevingen met verschillende voertuigen. Van zwaarbewapende tanks tot volgeladen helikopters. Het staat allemaal tot jouw beschikking.

Renegade Ops bevat een singleplaymodus met een spannend verhaal, maar kan ook in co-op gespeeld worden. Ga de gevechten offline met twee speler split-screen aan of verjaag de vijand online met vier spelers. Probeer wel de beste te zijn, want dan ligt er een top plaats op de leaderboards voor je in het verschiet. Renegade Ops is vanaf vandaag voor 1200 Microsoft Points te downloaden.

Radiant Silvergun
De vertical scrolling shooter Radiant Silvergun was in 1998 populair in de Japanse arcadehallen. Nu kunnen we allemaal van het spel genieten. In tegenstelling tot vergelijkbare games bevat Radiant Silvergun geen power-ups, je wordt namelijk sterker door simpelweg punten te verdienen. Om punten te kunnen behalen heb je zeven wapens te je beschikking die ieder via een andere knoppen combinatie kunnen worden afgeschoten. Radiant Silvergun is vanaf vandaag voor 1200 Microsoft Points te downloaden.


Red Bull X-Fighters
Red Bull X-Fighters staat in het teken van freestyle motocross (FMX). Spelers begaan zich in de wereld van de beste FMX elite rijders en krijgen alle voordelen van deze status tot hun beschikking. Laat de meest vette trucs op verschillende plekken ter wereld zien. Zo kun je onder andere los gaan in London, Rome en Moskou. Doe bijvoorbeeld mee me een ‘Time Trial’ of strijdt in een ‘Show Off’. Red Bull X-Fighters is vanaf vandaag voor 800 Microsoft Points te downloaden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren