Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Max Payne 3 Trailer

Dit zijn de eerste bewegende beelden die Rockstar van Max Payne 3 heeft vrijgegeven. In dit derde deel is Max wat jaartjes ouder en heeft hij New York verlaten. We vinden hem terug in Sรฃo Paulo, Braziliรซ, waar hij een nieuw leven probeert op te bouwen. De oud detective krijgt een baan als bodyguard, maar komt ook hier weer in de problemen.

  1.   
    vlam12's avatar

    de trailer ziet er echt super goed uit met name de graphics

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Alleen de muziek geeft me al een heerlijk nostalgisch gevoel. Ik weet zeker dat Rockstar hier wat moois van gaat maken, zo ziet het er wel naar uit. ๐Ÿ™‚

  3.   
    twoakrm's avatar

    ziet er echt super vet uit ๐Ÿ™‚

  4.   
    Hillianii's avatar

    Vet!

  5.   
    Hitman047's avatar

    Heerlijk die nostalgische muziek. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    fabiankok's avatar

    Ik heb vertrouwen in Rockstar 8)

  7.   
    Mika0077's avatar

    Must buy ๐Ÿ™‚

    Maar wordt in deze game ook dezelfde physics engine gebruikt als in gta 4, red dead redemtion en star wars force unleashed 2 (euphoria) of is daar nog niks van bekend?

  8.   
    bender's avatar

    Het rockstar logo in het begin zegt genoeg denk ik.

  9.   
    R1chardTM's avatar

    ”Mika0077″ schreef, "Must buy ๐Ÿ™‚
    Maar wordt in deze game ook dezelfde physics engine gebruikt als in gta 4, red dead redemtion en star wars force unleashed 2 (euphoria) of is daar nog niks van bekend?"

    Daar weten we nog helemaal niets over.

  10.   
    Koen's avatar

    Zonder die muziek zou je niet eens weten dat het over Max Payne gaat. Dit ziet er toch maar casual uit.

  11.   
    Coldkiller_NL's avatar

    nice

  12.   
    WhySoSerious?'s avatar

    Ziet er vet uit, zeer mooie graphics, maar ik mis alleen wel max met z’n zwarte cape! en dat ie kaal is zal ik ook nog ff aan moeten wennen, maar dat komt wel goed ! ๐Ÿ˜€

  13.   
    sthij's avatar

    ziet er wel vet uit ๐Ÿ™‚

  14.   
    G_Dragon16's avatar

    Dit noem ik pas games ! ๐Ÿ™‚ , hoop dat ze hem niet te casual gemaakt hebben en gewoon lekker lastig als vorige delen. Aangezien afgelopen jaren games al meer casual worden gemaakt;), Damn lang niet zo’n goede trailer gezien! ๐Ÿ˜€

    Nu gta 5 nog rockstar damn ๐Ÿ˜ฎ

  15.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er veelbelovend uit ๐Ÿ˜‰

  16.   
    Slayer61's avatar

    OMFG! Hier krijg ik dus echt een game boner van! Fantastisch en het is weer de voice actor van Max Payne 2, da’s wel mooi om te horen!

  17.   
    DeAdSeYe's avatar

    R1chardTM schreef, "Alleen de muziek geeft me al een heerlijk nostalgisch gevoel. Ik weet zeker dat Rockstar hier wat moois van gaat maken, zo ziet het er wel naar uit. ๐Ÿ™‚ "

    Het zelfde hier! 1 en deel 2 super veel gespeelt, deze ga ik zeker halen! Die muziek geeft je alleen al het Max Payna gevoel!

  18.   
    Daniel Z's avatar

    Had liever gezien dat het dezelfde feeling had als de vorige delen. Maar desalniettemin ziet dit er al veelbelovend uit.

    BULLET-TIME! 8)

  19.   
    Rijstekorrel's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”R1chardTM” schreef, "Alleen de muziek geeft me al een heerlijk nostalgisch gevoel. Ik weet zeker dat Rockstar hier wat moois van gaat maken, zo ziet het er wel naar uit. ๐Ÿ™‚ "

    Het zelfde hier! 1 en deel 2 super veel gespeelt, deze ga ik zeker halen! Die muziek geeft je alleen al het Max Payna gevoel!
    "

    Ik ook kan me er weinig nog maar van herineren maar deze ziet er zeker weer goed uit die muziek enzo voelt gewoon goed aan, Ik ga deze zeker halen als die uit is kan echt niet wachten ๐Ÿ˜€

  20.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Als je maar niet te veel een GTA gevoel bij het gamen krijgt. Dan is alles goed. ๐Ÿ™„ Vind het nog steeds jammer dat Remedy de game niet kon maken. Denk dat als Remedy het had gemaakt Max zn haar nog had gehad…lol ๐Ÿ™„

  21.   
    ckerigon's avatar

    nais

  22.   
    RocknRolf's avatar

    Ik heb alle vertrouwen in Rockstar!!!! ๐Ÿ˜€

  23.   
    firehopper211's avatar

    Dikke vette stuntige hollywood actie!! ๐Ÿ˜† Perfect. ๐Ÿ˜‰

  24.   
    -050- Critical's avatar

    R1chardTM schreef, "Alleen de muziek geeft me al een heerlijk nostalgisch gevoel. Ik weet zeker dat Rockstar hier wat moois van gaat maken, zo ziet het er wel naar uit. ๐Ÿ™‚ "

    richard misschien is het omdat je eindredacteur bent en dat je altijd onpartijdig moet blijven, maar bij rockstar is het eigenlijk altijd wel gouden materiaal. Tenminste ik kan me geen game van rockstar voor de geest halen, die slecht was.

    OT Max payne, ik wil hem nu eigenlijk al pre orderen, dit is heerlijkheid voor mijn ogen

  25.   
    Slayer61's avatar

    Ik weet het niet, Max Payne is nog steeds รฉรฉn van mijn favoriete game reeks, maar deze setting vind ik persoonlijk niet passen bij Max Payne. Ik wil die donkere straten, koude winter levels en die heerlijke appartment level in Max Payne 2. Maar ik vertrouw R* dat ze hier wel iets moois uit maken.