Releaseperiode Catherine bekend voor Europa

Twee maanden geleden mochten we nog bekendmaken dat ontwikkelaar Atlus het inmiddels bekende Catherine naar Europa zal brengen. We mogen vandaag eindelijk verblijd worden met een releasedatum voor de game.

Deep Silver, die voor Europa zal optreden als uitgever, heeft namelijk kunnen melden dat Catherine in het eerste kwartaal van 2012 zal verschijnen. De titel is in januari van dit jaar verschenen in Japan en afgelopen zomer in Amerika. Lees overigens ook onze hands-on op de Gamescom met Catherine.

 1.   
  -Arthur-'s avatar

  Ik lees veel over deze game. Het lijkt wel of Catherine nu al een soort cult-status heeft behaald. Hmmm….zal mij eens in de game verdiepen.

 2.   
  MC TiM's avatar

  Mooi, want deze game krijgt lovende kritieken en schijnt een unieke game te zijn. Reden om verheugd te zijn dus dat deze game naar Europa komt 😀 .

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Eindelijk een vaste datum.
  En gelukkig is het na 2011, niet alleen mooier voor mijn bankrekening maar zekker als ze ér nog geld aan willen verdienen. Want ze gaan ze niet veel verkopen zekker met de grotere topers die dit jaar nog moeten gaan uitkomen.