PlayStation 3-eigenaren leiden groei 3D-markt, aldus Sony

Tijdens een interview met IndustryGamers wist Mick Hocking, één van de grote mannen van de Europese afdeling van Sony, te vertellen dat hij gelooft dat PlayStation 3-eigenaren de groei van de 3D-markt zullen leiden.

De beste man vertelde verder dat Sony nog in een vroege fase is van het adopteren van 3D-technologie voor thuisentertainment, maar 3D-gaming staat momenteel op de derde plek van populairste features van de PlayStation 3.

Our research shows that 3D gaming is the third most popular PlayStation feature that our consumers are interested in. Additionally, according to a recent Digital Entertainment Group survey, 28% of all 3D set owners polled own a PS3, with 76% of the group having upgraded the equipment to play their favorite games in 3D. It’s clear that gamers are very interested in 3D and I think the more than 50 million PS3 owners will lead the charge in growing this market.
Ondanks dat 3D momenteel als een rage wordt beschouwd, heeft Hocking er vertrouwen in dat de 3D-markt exponentieel zal groeien en dat de PlayStation 3, inclusief haar eigenaren, een grote rol zal spelen hierin.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik zelf zit er zekker aan te denken op die speciale 3D tv van Sony te kopen voor de prijs van 600 Euro.
    Maar aan de andren kant heeft 3D nou echt zovéél meer waarden dan normaal gamen?!

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik zelf zit er zekker aan te denken op die speciale 3D tv van Sony te kopen voor de prijs van 600 Euro.
    Maar aan de andren kant heeft 3D nou echt zovéél meer waarden dan normaal gamen?! "

    Het antwoord hierop is een keiharde JA! 3D geeft me zoveel x meerwaarde en is zeker het mooiste wat er nu is op een scherm of beamer. Game nu al meer dan jaar 3D en nog nóóit hoofdpijn of scheel gekeken of úberhaubt iets ofzo!! Het is echt een kwestie van je console goed afstellen. Eenmaal je console afgesteld heb je nergens last van en krijg je wonderbaarlijk beeld voorgeschotelt. En het word nóg beter…Ik zou dit niet zeggen als gamen in 3D niet zó tof was. Ik heb veel liever 720P 3D dan 4320P HD, echt waar. 8)

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Dit moet toch wel het bewijs zijn dat de mensen die wél 3D hebben het dus echt leuk vinden.. 3D is eindelijk geperfectioneert voor home entertainment… ‘Eerst zien, dan geloven’ kun je als term gebruiken voor 3D… en iedereen heeft wel eens een brilletje op, het is net een toverbril… 8)

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik wil het nog steeds eens uitproberen zonder bril met de 3ds vond ik niks .

  5.   
    stoneface's avatar

    3D = afzetterij

  6.   
    H4RDSTYLE's avatar

    3D afzetterij? Uhm, ik vind het anders echt een genot telkens als ik 3d films om mijn tv ga kijken. Het is zeker het geld waard. Je moet alleen wel meteen een goede kwaliteits toestel halen en niet het goedkoopste wat er is.

  7.   
    rogier1976's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik zelf zit er zekker aan te denken op die speciale 3D tv van Sony te kopen voor de prijs van 600 Euro.
    Maar aan de andren kant heeft 3D nou echt zovéél meer waarden dan normaal gamen?! "

    Dit vind ik echt een investering die je eerst op proef thuis een weekje moet kunnen gebruiken. Niet tevreden, geld terug. Ik wacht totdat de hardware betaalbaar is om 3D weer te geven zonder brilletjes. En ja, het is een echte toevoeging. Vooral bij shooters en race games vind ik het geweldig.