Multitasking voor PlayStation Vita; zelfs tijdens gaming

Speciaal voor de Tokyo Games Show hield Sony een persconferentie. We kunnen wel zeggen dat de PlayStation Vita hier erg langdradig werd geïntroduceerd en veel van de genoemde informatie kende we al. Gelukkig werd er ook over een nieuwe feature gesproken.

De PlayStation Vita zal multitasking ondersteunen. Dit stelt ons in staat tijdens het bekijken van foto’s een muziekje te luisten en snel tussen verschillende apps te switchen. Ook tijdens het gamen kun je gebruikmaken van de multitasking. Plaats tijdens het gamen snel een berichtje op Twitter of Facebook en check snel in bij Foursquare.

Natuurlijk zijn er met met multitasking nog veel meer mogelijkheden, maar meer voorbeelde kregen we van Sony niet te zien. Het is in ieder geval duidelijk dat de Vita een sterk en vernuftig apparaat is.

  1.   
    Darkknight's avatar

    haha nja onder het gamen ga ik niet ff snel tweete dat ik een volgend leve heb berijkt dan game ik liever verder het werkt eerder afleidend op het game voor mij

  2.   
    -Arthur-'s avatar

    Klinkt veelbelovend. 1 ding is zeker….Sony begrijpt tenminste hoe je een degelijk “community”- systeem moet toevoegen. Hopen dat het niet zo’n eenzame ervaring word als de 3DS tot dusver. 😕

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wel vet dat die dit kan

  4.   
    Cirdan's avatar

    Nice 🙂

    Btw, voorbeeldeN 😉