Tweede analoge stick voor 3DS krijgt releasedatum; meer details vrijgegeven

De tweede analoge stick die aangekondigd werd als een officiële Nintendo 3DS add-on, zorgde voor wat onverwachte ’shock and awe’ een klein weekje terug. En jawel hoor, hij is weer terug! We hebben namelijk wat meer details en prijzen verzamelt.

De zogenaamde ‘slide-pad add-on’ komt hoogstwaarschijnlijk op 10 december in de Japanse winkels te liggen, met een prijs van 1,500 Yen (circa €14). Diezelfde dag nog, komt Capcom met een Monster Hunter 3G bundel voor 6,900 Yen (een goede €66).

Om de nieuwe slide-pad te voorzien van de nodige stroom, zal er een extra AAA-batterij toegevoegd moeten worden aan het apparaat. Handig is anders.

Monster Hunter is niet de enige 3DS-titel die gebruik zal maken van de opvallende add-on. Andere games die al bevestigd zijn voor de slide-pad add-on zijn namelijk Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, Kingdom Hearts 3D, Resident Evil Revelations, Ace Combat 3D: Cross Rumble en Dynasty Warriors VS.

Wanneer de add-on hier in Europa aankomt en wat de prijs dan ongeveer zal bedragen, dat is vooralsnog niet bekend. Maar wie weet is het toch ook maar beter dat deze 3DS-appendix voorlopig wegblijft hier, of zien jullie deze tweede analoge stick wel zitten?

  1.   
  2.   
    Jonah's avatar

    Ik moedig het alleen maar aan, want in plaats van een volledige revisie brengt Nintendo nu een simpele add-on. Ik heb er geen problemen mee, want als het mijn ervaring verbetert, vooral in Monster Hunter, dan vind ik het prima.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Dus eerst falen ze in het ontwerpproces, dan brengen ze een nieuw platform in losse onderdelen op de markt, voor elk onderdeel laten ze je dan weer betalen (ik geef toe dat het niet veel is) dan moet je daar vervolgens weer batterijen in doen (had ik al gezegt dat de ontwerpers falen?), en vervolgens ga ze je ook nog (min of meer) verplichten om het ding te kopen omdat die games het ondersteunen…

    Briljant! 😳

  4.   
    -Arthur-'s avatar

    Ik heb een crystal case om mijn 3DS, en een opbergcase om ‘m in te doen. Dat word een hele volksverhuizing om al die dingen te bevestigen en te demonteren. Zeker om de 2 weken als de batterij leeg is.
    Maar ja…..het boeit me eigenlijk niet zo….alles beter dan geen games. Ik hoop wel dat ze zo beleefd zullen zijn om ‘m ook in het blauw te leveren.

    Met al die add-ons voel ik me net een drive-in dj uit de jaren ’80!

    Ik ben erg blij dat ik er geen schotel of anthenne voor hoef aan te sluiten om spottpass te ontvangen. 😆

  5.   
    Tom's avatar

    GreatManaTree schreef, "Ik heb een crystal case om mijn 3DS, en een opbergcase om ‘m in te doen. Dat word een hele volksverhuizing om al die dingen te bevestigen en te demonteren. Zeker om de 2 weken als de batterij leeg is.
    Maar ja…..het boeit me eigenlijk niet zo….alles beter dan geen games. Ik hoop wel dat ze zo beleefd zullen zijn om ‘m ook in het blauw te leveren.
    Met al die add-ons voel ik me net een drive-in dj uit de jaren ’80!
    Ik ben erg blij dat ik er geen schotel of anthenne voor hoef aan te sluiten om spottpass te ontvangen. 😆 "

    Haha, optimisme ten top! Fijn om te zien! 🙂

  6.   
    soldierarjan's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Dus eerst falen ze in het ontwerpproces, dan brengen ze een nieuw platform in losse onderdelen op de markt, voor elk onderdeel laten ze je dan weer betalen (ik geef toe dat het niet veel is) dan moet je daar vervolgens weer batterijen in doen (had ik al gezegt dat de ontwerpers falen?), en vervolgens ga ze je ook nog (min of meer) verplichten om het ding te kopen omdat die games het ondersteunen…
    Briljant! 😳 "

    ik dacht precies het zelfde.
    messchien hadden ze even na psp kunnen kijken dan hadden messchien wel gelijk aan gedacht dat 2de wel makkelijk is.

  7.   
    brend5's avatar

    dit is best wel een faal van nitendo, er was genoeg ruimte op de 3ds voor een 2de analoge stick maar nee ze ga na een paar maanden er een add-on van maken waardoor hij veelte lomp word. en dan ook nog een extra batterij nodig heeft. Dit is echt weer iets voor nintendo,.