Nintendo kondigt nieuwe titels aan voor 3DS; o.a. Mario Tennis!

Nintendo heeft tijdens hun showcase in Tokio een aantal nieuwe 3DS-titels aangekondigd. De grootste naam zal voor de meeste mensen Mario Tennis zijn, die na een absentie (behalve een slappe remake) op de Wii weer terugkomt in volle glorie op de 3DS. De game zal dezelfde stijl en gameplay hebben als de vorige games in de serie, maar de besturing zal natuurlijk worden aangepast aan de 3DS.

Ook Fire Emblem krijgt een vervolg met drie dimensies, alleen is het nog niet duidelijk of dit een volledig nieuw deel betreft of een remake van een oudere titel uit de serie. Een andere nieuwe RPG mogen we verwelkomen met Bravery Default: Flying Fairy en deze game (met bizarre naam) belooft grafisch schitterend te worden. Ook over deze titel is niet veel meer bekend gemaakt, behalve dan dat de game gebruik gaat maken van de Augmented Reality-functies van de 3DS.

Als laatste is er een nieuwe Gundam titel aangekondigd, maar de kans dat die buiten Japan gaat verschijnen is erg klein.

Voor de Mario-fans in ieder geval goed nieuws, want de Mario Tennis games op de Nintendo 64 en de Gamecube waren erg sterk.

  1.   
    Jonah's avatar

    En laten we niet vergeten dat Monster Hunter 4 is onthuld voor de 3DS. 😀

  2.   
    -Arthur-'s avatar

    Kijk….Dat beloofd veel goeds! 🙂

  3.   
    stoneface's avatar

    wat origineel

  4.   
    Hitman047's avatar

    Jonah schreef, "En laten we niet vergeten dat Monster Hunter 4 is onthuld voor de 3DS. :D"

    Vooral dat. Erg pijnlijk voor Sony. Deze serie is op de PSP namelijk miljoenen keren verkocht. Dit gaat Sony weer behoorlijk wat klanten t.o.v. Nintendo kosten.

  5.   
    DGonlag2's avatar

    Hitman047″][quote=”Jonah schreef, "En laten we niet vergeten dat Monster Hunter 4 is onthuld voor de 3DS. :D"

    Vooral dat. Erg pijnlijk voor Sony. Deze serie is op de PSP namelijk miljoenen keren verkocht. Dit gaat Sony weer behoorlijk wat klanten t.o.v. Nintendo kosten. [/quote]

    Zou er dan ook niet een op de Vita komen?

    Hoe dan ook, van deze spellen word ik ook niet echt warm. Geweldig bezig Nintendo….