LEGO Universe viert eerste verjaardag en wordt deels free-to-play

Vandaag, 8 september, vier de MMO-game LEGO Universe een speciaal feestje. De kindvriendelijke online RPG bestaat precies één jaar en om dat te vieren is de game vanaf nu ook deels free-to-play. In de game zijn nu namelijk ook de zogenaamde Free to Play Zones. Spelers die niet per se willen betalen voor de MMO kunnen zich dus ook prima vermaken in deze gratis zones. Gamers die graag wél toegang willen hebben tot de 20+ werelden en instances betalen nog steeds $9,99 (ca. €7,-) voor een maandabonnement op LEGO Universe.

Op de onderstaande screenshots zie je onder andere de vertegenwoordigers van de vier facties in LEGO Universe en de wereldkaart van de game, waarop aangegeven staat welke Free-to-Play zijn.

[SCREENSHOTS]

Voor meer informatie of de link naar de Free-to-Play download, kun je terecht op LEGOUniverse.com.

  1.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Was deze mmo alweer vergeten XD

  2.   
    JonsoN's avatar

    Super!, wist niet eens dat deze al uit was, gelijk maar even proberen! 8)

  3.   
    MelvinK's avatar

    tog maar eens even kijken 😀

  4.   
    Cirdan's avatar

    Onverwachts erg vermakelijk ^^

  5.   
    Overload14's avatar

    Khad geen flauw idee dat het al uit was 😛

  6.   
    MC TiM's avatar

    Net als vele anderen hier was ik niet op de hoogte van deze MMO. Hmm, misschien ook niet de doelgroep en zowiezo lees ik niet zo snel een Lego-game nieuwsbericht. Vandaar misschien, of de game is niet groots gebracht en moet het van een niche segment hebben. Maar jeugdige spelers bereik je denk ik door ehh reclame, dus tjaah. Of het veel met het nieuws bericht te maken heeft; neen, maar ik wilde het toch even kwijt haha.

    OT: Leuk voor sommige mensen en verlaagt de drempel weer om toe te treden (en daarna een maandabbo af te sluiten).