Intelligentie en achtergrond Mr. Freeze zorgt voor uitdaging in Batman: Arkham City

Tijdens een interview met AusGamers wisten Dax Ginn en Paul Crocker, beiden afkomstig van Rocksteady, het een en ander te vertellen over de beruchte Mr. Freeze, één van de vele vijanden in het aankomende Batman: Arkham City.

Volgens Crocker zorgen de intelligentie en achtergrond van Mr. Freeze voor een grotere uitdaging dan normaal. De ijskoude schurk doet er alles aan om zijn geliefde Nora te redden en dat betekent zelfs dat hij bereid is om kwaad te doen.

Freeze has a much more tragic storyline behind him, he’s only doing what he’s doing because of his poor wife. He will do anything to save Nora and if that means crossing the line into evil, then that’s what he will do. Freeze is a super-intelligent scientist and for everything Batman does he thinks ‘well, you’re not going to do that again, because I’ve learnt from my mistakes’.

“He moves on and he will hunt Batman down and he will put him in a block of ice.

Dat Mr. Freeze een waardige tegenstander wordt, mag dus duidelijk zijn.

  1.   
    Glennus's avatar

    Ik vind het geweldig dat A.I. zo ver te krijgen is :P! Wel leuk, die uitdagingen die deze game gaan bieden.

  2.   
    tijn80's avatar

    Glennus schreef, "Ik vind het geweldig dat A.I. zo ver te krijgen is :P! Wel leuk, die uitdagingen die deze game gaan bieden."

    Volgens mij heeft wat hier staat niets met A.I. te maken. Alleen met het karakter van de personage dat ze hebben gemaakt.

  3.   
    Glennus's avatar

    tijn80″][quote=”Glennus schreef, "Ik vind het geweldig dat A.I. zo ver te krijgen is :P! Wel leuk, die uitdagingen die deze game gaan bieden."

    Volgens mij heeft wat hier staat niets met A.I. te maken. Alleen met het karakter van de personage dat ze hebben gemaakt.[/quote]
    Dat is totaal niet wat ik ermee bedoel… Maar goed. Eigenlijk heeft het er wel mee te maken; A.I. = Artificial Intelligence… En gezien de uitspraak zullen ze dus een waardige tegenstander neer zetten voor de speler die daadwerkelijk onverwachte dingen zou kunnen doen. Dat is volgens mij toch wel een beetje A.I. .

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Cool. 8)

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Eeeuj, zo te zien een beter karakter dan dan Arnold *kuch* Swartzz ooit was.. men wat een slechte film was dat!

  6.   
    ms13694's avatar

    klinkt goed! ik denk dat Mr. Freeze een van de interessanste karakters word