Willis en Schwarzenegger krijgen meer speeltijd in The Expendables 2

Al weken zijn er een hoop geruchten wie er nu meedoet in het vervolg op The Expendables. Gisteren werden Van Damme, Adkins en Norris officieel bevestigd. Norris krijgt waarschijnlijk een klein rolletje, terwijl de andere twee de slechteriken zullen zijn. Van Damme is in de film een oud collega van Stallone maar keert zich, net als Lundgren in het origineel, af van zijn leider.

Of Bruce Willis ook een slechterik is valt nog af te wachten, maar hij keert wel terug als Mr. Church, de contactpersoon van Barney Ross (Stallone). Schwarzenegger is ook terug als ex-collega Trench en deze keer krijgen ze beiden meer speeltijd.


Regisseur Simon West gaat binnenkort aan de slag met zijn mannen. Wie nog bij de cast komen zal de komende dagen duidelijk worden. Het verhaal is al min of meer uitgelekt en klinkt zeer origineel (kleine spoiler alert). Tool (Rourke) wordt op brute wijze vermoord en dat zorgt voor revenge bij Ross en zijn mannen. Ondertussen heeft de dochter van Tool ook wilde plannen en komt er weer een dictator de boel aardig verzieken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren