Taylor Lautner en Dwayne Johnson als David en Goliath

Relativity Media is van plan een van de grote Bijbelverhalen te verfilmen. Het verhaal van de dappere David versus de reus Goliath. Goliath heeft opdracht gekregen David te vermoorden aangezien het in de sterren staat dat deze de koning van Israël zal worden. David komt op alle vlakken te kort tegen de gigantische krijger. Voor zichzelf, zijn geliefden en zijn volk gaat hij toch de strijd aan.


Onderhandelingen voor de twee hoofdrollen zijn aan de gang. Dwayne Johnson (G.I. Joe 2) zou wel eens de rol van Goliath kunnen gaan spelen en Taylor Lautner (Twilight) neemt het tegen hem op als David. Lautner zou best eens een goeie kans maken, aangezien de producers van de film ook verantwoordelijk zijn voor de productie van de Twilight-franchise. Johnson heeft een hoop dromen. Zo speelt hij Roadblock in de nieuwe G.I.Joe, wilt hij superheld Luke Cage gaan vertolken en nu is hij ook geïnteresseerd in de Bijbelse rol van Goliath. De reus werd wel verslagen door slingerende stenen. Wat zou the Rock hiervan vinden?

Regisseur van dienst is Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose, The Day the Earth Stood Still). Het script is geschreven door het duo John Payne en Patrick McKay.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren