Cristiano Ronaldo wordt het nieuwe gezicht van Pro Evolution Soccer 2012

Het is Konami gelukt om voor de cover van Pro Evolution Soccer 2012 een gerenommeerde voetballer te strikken; om precies te zijn gaat het hier om Real Madrid-speler Cristiano Ronaldo. Volgens Konami zelf wordt hij de verpersoonlijking van de verbeteringen die het nieuwe deel met zich meebrengt.

Jon Murphy, topman van Konami, laat ons weten dat de nieuwe PES zwaar op de vernieuwingen leunt in de individuele kwaliteiten van de spelers en hun groepsdynamiek; dat was meteen de reden om voor deze editie een voetballer voor de cover te kiezen die befaamd is vanwege zijn vaardigheid om kansen vanuit het niets te creΓ«ren. Volgens het bedrijf is Cristiano Ronaldo hier een heel goed voorbeeld van.

Cristiano Ronaldo zelf is ook zeer content met de nieuwe samenwerking. Hij vindt het een enorme eer dat Konami hem heeft uitgekozen om het gezicht te zijn van Pro Evolution Soccer 2012; en de hele gedachte achter het cover beeld doet hem nog meer blozen. Volgens Ronaldo laat PES 2012 heel duidelijk zien dat het bij voetbal nooit om een enkele speler draait, maar om het hele team. Met dit spel zal je eerder tot inzicht komen dat het samenspel van de speler en onderliggende tactieken een hele belangrijke factor is en blijft in het hedendaagse voetbal, aldus Ronaldo.

PES 2012 zal vanaf 13 oktober in de winkelrekken liggen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De versies voor de Nintendo Wii en PlayStation 2 volgen respectievelijk op 27 oktober en 3 november.

  1.   
    Dagger_of_Time's avatar

    fijn voor hem, speel meestal alleen de demo co-op.

  2.   
    ms13694's avatar

    Meer $$$ voor hem

  3.   
    FishHookz's avatar

    Ik wilde deze game halen maar die voorkant weerhoud me ervan πŸ˜†

  4.   
    Jarek's avatar

    Ik vond 2011 toch iets lekkerder spelen dan de demo van 2012.. maar dat zei ik ook van 2010 totdat ik verslaafd raakte aan 2011.. ik heb er zin in.. πŸ™‚

    Mooie cover ook, een keer wat anders dan messi.. Gewoon goed. 😳

  5.   
    Carcass's avatar

    Een foto van hem in een aanstellende fase kwam misschien beter tot zijn recht.. πŸ˜›

  6.   
    I Juggy I's avatar

    volgens mij kunnen meer mensen c ronaldo niet uitstaan dan ze hem geweldig vinden maar ja…… πŸ˜‰

  7.   
    ExtremeDotCom's avatar

    eens iets anders dan Messi altijd πŸ™‚