Steamworks-ondersteuning bevestigd voor Call of Duty: Modern Warfare 3

Valve bevestigde zojuist dat Call of Duty: Modern Warfare 3 voorzien zal worden van Steamworks-ondersteuning. Steamworks is een onderdeel van het digitale distributieplatform Steam en voorziet games van handige features als achievements en automatisch updaten. Daarnaast bevat Steamworks een technologie die valsspelen tegen moet gaan.

Zowel de digitale als de retail versie zal Steamworks-ondersteuning krijgen. Als kers op de taart bevat de PC-variant van Modern Warfare 3 dedicated servers, een veelgevraagde feature die helaas ontbrak in de vorige Modern Warfare-game. Call of Duty: Modern Warfare 3 is vanaf nu te pre-orderen via Steam en verschijnt op 8 november 2011.

  1.   
    HeittieH's avatar

    Eat your hart out…EA ๐Ÿ˜€

  2.   
    Extremegamer's avatar

    Dit is een goede zet van activision (IK BEKIJK DIT OBJECTIEF) aangezien veel pc consumenten weigeren origin te instaleren voor bf3 en mw3r beschikbaar is op steam, het maakt de game weer eens iets toegankelijker voor het publiek. De verkoopcijfers zullen hierdoor wel ietsjes hoger zijn.

  3.   
    Rebel1244's avatar

    Extremegamer schreef, "Dit is een goede zet van activision (IK BEKIJK DIT OBJECTIEF) aangezien veel pc consumenten weigeren origin te instaleren voor bf3 en mw3r beschikbaar is op steam, het maakt de game weer eens iets toegankelijker voor het publiek. De verkoopcijfers zullen hierdoor wel ietsjes hoger zijn."

    verkoop cijfers hoger denk t niet he kijk de hack ops mw2 de meeste waren voor pc en werden door de pc gamers het meest gebruikt dus geloof niet dat steam het echt tegen kan gaan en tog 4van 5 pc kunnen de game nie aan he ๐Ÿ˜€

  4.   
    Fox's avatar

    VAC2 is kut voor hackers… W8 wel op alter-mw3

  5.   
    MaxDamage_NL's avatar

    Voor de Origin gebruikers, ze gaan in je PC rondneuzen en geven persoonlijke data aan de derde partij gratis weg.
    En ze scannen je PC af op piraterij(illegale torrents enz.).

  6.   
    DutchFreeze's avatar

    Xbox versie komt hier dus. VAC is zo ernstig pauper…
    BF3 op de PC en MW3 op de Xbox. Goeie deal. 8)

    Nu hoef ik alleen nog te weten wat er in de prestige edition zit en dan kan ik mn pre order plaatsen.

  7.   
    desxeon's avatar

    MaxDamage_NL schreef, "Voor de Origin gebruikers, ze gaan in je PC rondneuzen en geven persoonlijke data aan de derde partij gratis weg.
    En ze scannen je PC af op piraterij(illegale torrents enz.)."

    EA heeft de EULA al lang verandert en zal je informatie niet meer aan derder geven/verkopen.;)

  8.   
    Rebel1244's avatar

    DutchFreeze schreef, "Xbox versie komt hier dus. VAC is zo ernstig pauper…
    BF3 op de PC en MW3 op de Xbox. Goeie deal. 8)
    Nu hoef ik alleen nog te weten wat er in de prestige edition zit en dan kan ik mn pre order plaatsen."

    gast zo als ik al eerder op een van je comments had gereageerd dat je op bol.com kom de prestige ediotion kon kopen of kon kijken op bidgetgaming maar dat is nu niet van belang dus je kan dat controleren als je er in ieder geval moeite voor doet.

  9.   
    Leon's avatar

    Rebel1244″][quote=”DutchFreeze schreef, "Xbox versie komt hier dus. VAC is zo ernstig pauper…
    BF3 op de PC en MW3 op de Xbox. Goeie deal. 8)
    Nu hoef ik alleen nog te weten wat er in de prestige edition zit en dan kan ik mn pre order plaatsen."

    gast zo als ik al eerder op een van je comments had gereageerd dat je op bol.com kom de prestige ediotion kon kopen of kon kijken op bidgetgaming maar dat is nu niet van belang dus je kan dat controleren als je er in ieder geval moeite voor doet.
    [/quote]

    Misschien moet je dan eerst even goed lezen wat hij schrijft ๐Ÿ˜‰ Hij zegt namelijk dat hij afwacht WAT er in de prestige edition zal zitten. Als er iets vets in zit pre-ordert hij hem waarschijnlijk en anders niet. En wat erin zit is nog niet bekend ๐Ÿ˜‰ Dat je hem al kan pre-orderen weet hij waarschijnlijk ook wel.

  10.   
    Rebel1244's avatar

    OH dus jij zegt dat als je de hardened edition koopt dat je niet weet wat er in zit jonge echt wtf KIJK BIJ DE BESCHRIJVING BOL.COM WEET JE NOG en anders op internet”” want als ik pre order wil ik weten wat er in zit ik koop niet een paket dat een geheim moet voorstellen want zo doe jij wel OMFG!!

  11.   
    Update's avatar

    ”Rebel1244″ schreef, "OH dus jij zegt dat als je de hardened edition koopt dat je niet weet wat er in zit jonge echt wtf KIJK BIJ DE BESCHRIJVING BOL.COM WEET JE NOG en anders op internet”” want als ik pre order wil ik weten wat er in zit ik koop niet een paket dat een geheim moet voorstellen want zo doe jij wel OMFG!!"

    1. Relax
    2. RELAX!!!
    3. Booyah jouw posts zijn zo onduidelijk… Ik weet niet eens wat je met hier uit moet halen. Leer a.u.b. met interpunctie omgaan ๐Ÿ˜

    ONTOPIC

    Vind ik niet eens erg. Steam werkt wel chill met games, dus heb ik totaal geen problemen met deze move… 8)

  12.   
    thomaskreeke's avatar

    steam werkt perfect ik vind het wel goed dat ze dit doen. het liefst had ik gezien dat bf3 dit ook had maarja…

  13.   
    See4urSelf's avatar

    Word ๐Ÿ™‚ Goeie zet ๐Ÿ™‚