Twisted Metal krijgt romantische releasedatum opgeplakt

David Jaffe, mede-oprichter van de studio Eat, Sleep, Play, onthulde zojuist dat Twisted Metal op 14 februari in de Amerikaanse winkels zal liggen. Een opvallende datum voor een bloederige game als Twisted Metal, aangezien grote delen van de wereld op die dag Valentijnsdag vieren. Wanneer het spel in Europa zal verschijnen is nog niet bekend.

Jaffe maakte eerder al bekend dat Twisted Metal niet meer in 2011 zal verschijnen. Als men er wel voor had gekozen het spel nog dit jaar uit te brengen, zou de game volgens Jaffe geen 60 euro waard zijn geweest. Dankzij het uitstel hebben de dames en heren van Eat, Sleep, Play de mogelijkheid om alle ruwe randjes te polijsten en meer content toe te voegen. In onderstaande video kondigt Jaffe in hoogst eigen persoon de nieuwe releasedatum aan en hij toont tevens de eerste beelden van de aankomende Twisted Metal-trailer.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    ze mogen hem hier ook wel op 14 feb uitbrengen kan ik hem aan me vriendin vragen voor mijn verjaardag want dan ben jarig.

  2.   
    FishHookz's avatar

    soldierarjan schreef, "ze mogen hem hier ook wel op 14 feb uitbrengen kan ik hem aan me vriendin vragen voor mijn verjaardag want dan ben jarig."

    qq