Call of Duty is binnen drie jaar dood, aldus Electronic Arts

Uitgever Activision zag graag dat het moddergooien van Electronic Arts naar het bedrijf zou stoppen. Toch gaat de uitgever van Battlefield 3 door en zegt Jeff Brown, hoofd corporate communicatie, dat Call of Duty binnen drie jaar dood is. Hij verwelkomt Eric Hirshberg, nieuwe baas publishing bij Activision, bij ‘the big leagues’ en waarschuwt voor de val van Call of Duty.

Last year Activision had a 90 percent share in the shooter category. This year, Battlefield 3 is going to take you down to 60 or 70. At that rate, you’ll be out of the category in 2-3 years. If you don’t believe me, go to the store and try to buy a copy of Guitar Hero or Tony Hawk.
Brown geeft aan dat Activision nerveus moet zijn omdat het bedrijf vorig jaar voor negentig procent de shooter-markt in handen had, terwijl Battlefield 3 dit percentage naar beneden zal halen tussen de zestig en zeventig procent. En als het op die manier doorgaat, ligt Call of Duty er over twee Γ‘ drie jaar uit.

Als Hirshberg hem niet gelooft, dan raadt hij Hirshberg aan winkels af te speuren naar games uit series als Guitar Hero en Tony Hawk. De strijd tussen de twee bedrijven is dus nog niet gestreden; zijn jullie dit moddergooien nu niet zat?

  1.   
    tebannet's avatar

    Ik zie nooit veel verandering in Call of Duty.Ik geloof best dat na 3/4 jaar de meesten er genoeg van beginnen te krijgen.

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Vervelend zeg, waarom meot dit nou!? Gezonde concurrentie: graag! Maar dit is absurd.

  3.   
    FishHookz's avatar

    Voor mij is Call of Duty al dood na World at War, MW2 was alleen goed omdat het simpel speelde maar er zat geen tactiek in. Battlefield zal voorbestaan en dat zeg ik niet omdat ik fan ben van Battlefield maar bij Battlefield zie je wel verbetering en vernieuwing komen.

  4.   
    FioranoJC's avatar

    Cod4 zal blijven leven. Trust me.

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Call of Duty vind ik persoonlijk ook niet vooruit zijn gegaan sinds Call of Duty 4. Natuurlijk, Juggernaut en Martydom zijn eruit gehaald, deze zijn echter vervangen voor meerdere dingen die nog irritanter zijn: Lightweight, Marathon, Throwing Knife, Crossbow (middeleeuwen?), killstreaks die andere killstreaks nutteloos maken………
    Naar mijn verwachtingen is dit ook de reden waarom Call of Duty steeds slechter en slechter aan het worden is, kijk naar de gemiddelde Review score (van users, ja de echte meningen), die is sinds Call of Duty 4 zwaar achteruit gegaan, waarom? Gebrek aan innovatie, steeds minder gebalanceerd worden (zowel gameplay als mappen) en wie heeft er nou geen hekel aan “Reloading” 200 keer in een match te horen.
    Ik geef EA groot gelijk, Call of Duty word steeds slechter (black ops was wellicht 0.5 punten beter in mijn mening dan zijn voorloper, maar bij verre na niet genoeg om voldoende te scoren).

  6.   
    TimD167's avatar

    Ik snap de link niet….eerst heeft hij het over de shooter-gamemarket…..en dan gaat ie lullen over Guitar Hero en Tony Hawk…..niet precies shooters….

  7.   
    FishHookz's avatar

    FioranoJC schreef, "Cod4 zal blijven leven. Trust me."

    Je weet toch wel dat steeds minder mensen Call of Duty 4 spelen he, dat kan ervoor zorgen dat de multiplayer zal stoppen. Maar ik zou wel willen dat Call of Duty 4 blijft leven πŸ˜›

  8.   
    Alfa Warrior's avatar

    ”TimD167″ schreef, "Ik snap de link niet….eerst heeft hij het over de shooter-gamemarket…..en dan gaat ie lullen over Guitar Hero en Tony Hawk…..niet precies shooters…."

    Stukje Duuurrrrppp uitleg:

  9. Tony hawk skateboarding was vroeger populair, net als Guitar Hero.
  10. Deze games brachten jaarlijks een nieuw deel uit.
  11. Deze games namen jaarlijks niets innovatiefs met hun mee.

    Komt het je nu wel bekend voor? Call of Duty doet namelijk precies het zelfde, ieder jaar vrijwel hetzelfde uitbrengen met slechts een paar nieuwe mappen, en een paar nieuwe wapens, hier nemen ze 2 jaar de tijd en uiteindelijk blijkt dat in 90% van de gevallen het niet eens goed uitpakt (balans e.d.) .

Reageer
  •   
    Neolite's avatar

    ”TimD167″ schreef, "Ik snap de link niet….eerst heeft hij het over de shooter-gamemarket…..en dan gaat ie lullen over Guitar Hero en Tony Hawk…..niet precies shooters…."

    Dat is omdat je er niet over nadenkt. Bij Guitar Hero en Tony Hawk was het normaal om bijna elk jaar een nieuwe versie uit te brengen. Echter konden de games niet genoeg vernieuwingen met zich meebrengen en mensen verloren vervolgens interesse omdat er andere games kwamen die wel vernieuwing brachten.

    Call of Duty dreigt dezelfde kant op te gaan. Steeds meer mensen hebben kritiek op de spellen omdat het niet genoeg vernieuwing met zich mee zou brengen. En dat is op elk vlak van de game een probleem.
    Battlefield 3 is echter wel helemaal vernieuwd en daarom zal die game een behoorlijk marktaandeel van Activision afsnoepen.

    Kortom, zijn beweringen zijn gebaseerd op een trend die zich al een tijdje inzet in de gamesmarkt. πŸ˜‰

  •   
    twoakrm's avatar

    wat een praat van electronic arts begint kapsones te krijgen. dat is niet goed voor zoon groot bedrijf zijn ze bang ofzo
    als ze erzo mee doorgaan koop ik geen games meer van hun.. πŸ‘Ώ

  •   
    UberProSure's avatar

    Gold Cobra schreef, "

    ”FioranoJC” schreef, "Cod4 zal blijven leven. Trust me."

    Je weet toch wel dat steeds minder mensen Call of Duty 4 spelen he, dat kan ervoor zorgen dat de multiplayer zal stoppen. Maar ik zou wel willen dat Call of Duty 4 blijft leven :P"

    MW2 blijft eerder leven dan MW1, MW2 is sowieso beter dan MW1 naar mijn mening en ik denk dat MW3 MW1 en MW2 overtreft, maar dat kan ik natuurlijk niet weten omdat het spel nog niet uit is πŸ˜‰

  •   
    fdennis's avatar

    Ik word een beetje moe van de mensen hier in Nederland. Misschien gebeurd het ook in het buitenland maar toen ik Mw 2 speelde zaten iedereen om mij heen het spel aftezeiken. Geen vernieuwing en zagen allen het nut er niet van om Black Ops wel te kopen. En tegen de tijd dat Black ops uit kwam en ik keek op mijn psn en op mijn steam en zaten al die zeikerds black ops te spelen. Mensen geef het eerlijk toe uiteindelijk kopen jullie Mw3 toch wel. Zo moeilijk is toegeven toch niet? Ik vind Call of Duty ook niet de tofste serie meer maar het feit dat er altijd iets bij zit maakt et leuk. Bij Black ops vond ik de multiplayer iets minder maar heb die wel zon 40 uur gespeeld. Ik heb de singleplayer 2x uitgespeeld op verschillende niveaus waar ik zon 20 uur mee bezig was. En ik heb zeker 100/150 uur zombies afgeknalt. Uiteindelijk een dikke 200 uur gespeeld. Op Fifa/Pes , BF3 , Skyrim na kan ik geen game bedenken waar je langer dan 200 uur mee speelt.

  •   
    Alfa Warrior's avatar

    twoakrm schreef, "wat een praat van electronic arts begint kapsones te krijgen. dat is niet goed voor zoon groot bedrijf zijn ze bang ofzo
    als ze erzo mee doorgaan koop ik geen games meer van hun.. πŸ‘Ώ "

    Kapsones? EA waarschuwt Activision juist, dat Call of Duty niet het pad van Tony Hawk en Guitar Hero moet gaan volgen, lees het bericht eens in plaats van alleen de titel.

    (Vind de titel ook niet optimaal hoor, lokt wel dit soort reacties uit, zelf had ik voor “EA waarschuwt Activision: Call of Duty houd het niet lang vol op deze manier”, want volgens mij is dit ook hun originele bedoeling geweest om het zo te uiten).

  •   
    TimD167's avatar

    In dat geval: MW1 was het meest vernieuwende ten opzichte van zijn voorganger…..

  •   
    MildBobbySauce's avatar

    Groot gelijk snel opdoeken die flut serie

  •   
    tijs_vp's avatar

    Hoe sneller COD dood is, hoe liever.
    We willen toch allemaal wel dat de COD ontwikkelaars met iets nieuws fris op de proppen komen.

  •   
    G_Dragon16's avatar

    Geloof dat het wel waar is, mw3 kan zich nog bewijzen maar denk dat ook mw3 weer te casual word gemaakt. heb alle perks en killstreaks al gezien en daarin zag je al dat veel te veel was, ik heb al sinds mw2 geen vertrouwen meer in cod serie, word met het deel slechter.

    Doe maar mij gewoon lekker cod 4 hardcore mode zonder campers & noobtubers & claymores & ouderwets 3 killstreaks! Veel meer skills heb je daar nodig dan bij mw2 of black cops

  •   
    DutchGamer-W-'s avatar

    See4urSelf schreef, "Vervelend zeg, waarom meot dit nou!? Gezonde concurrentie: graag! Maar dit is absurd."

    Precies wat ik dacht toen ik de titel las.
    Moet dit nu weer het lijkt meer of ze angst of een soort jaloezie hebben tegen de Call of Duty franchise. πŸ™„

  •   
    Dude…'s avatar

    weetje, op EA zijn het echt eikels. Robert Bowling vind battlefield vet dus waarom de hele tijd van die nutteloze disses?

  •   
    soldierarjan's avatar

    iedereeen zijn game vind ik.

  •   
    Superwasbeer's avatar

    Neeeeeeeee ik wil CoD Black Ops 2

  •   
    alround gamer's avatar

    tebannet schreef, "Ik zie nooit veel verandering in Call of Duty.Ik geloof best dat na 3/4 jaar de meesten er genoeg van beginnen te krijgen."

    ze gebruiken ook steeds dezelfde engine, dus er zit ook niet veel verbetering in. bf is gewoon wat innovatiever πŸ˜† 😳

  •   
    alround gamer's avatar

    Dude… schreef, "weetje, op EA zijn het echt eikels. Robert Bowling vind battlefield vet dus waarom de hele tijd van die nutteloze disses?"

    je kan het gewoon niet uitstaan als cod fan, πŸ˜†

  •   
    Thenaminator's avatar

    Waar is die goeie ouwe tijd van Call of Duty 2…

  •   
    cool ice's avatar

    ik kan me niet echt storen aan dat moddergooien. ik bedoel, EA geeft hier zijn mening over hoe hij denkt over de toekomst van COD. en zolang het bij woorden blijft zeg ik, ze doen hun best maar, want het maakt verder toch weinig uit.

  •   
    Fabianb's avatar

    Brown geeft aan dat Activision nerveus moet zijn omdat het bedrijf vorig jaar voor negentig procent de shooter-markt in handen had, terwijl Battlefield 3 dit percentage naar beneden zal halen tussen de zestig en zeventig procent. En als het op die manier doorgaat, ligt Call of Duty er over twee Γ‘ drie jaar uit.

    Doorgaat? Alsof Battlefield alle fans over gaat nemen. Low IQ thinking? πŸ™„

  •   
    Extremegamer's avatar

    denk je dat het volwassen mensen zijn, gedragen ze zich als kleine kinderen xD

  •   
    fonsie2's avatar

    laat ea die kerel zijn mond even dicht snoeren want hij hangt me egt de strot uit. Stom klein kind dat hij er rond loopt

    alround gamer schreef, "

    ”Dude…” schreef, "weetje, op EA zijn het echt eikels. Robert Bowling vind battlefield vet dus waarom de hele tijd van die nutteloze disses?"

    je kan het gewoon niet uitstaan als cod fan, πŸ˜† "

    ga jij anders ff moven naar het ea forum?

  •   
    Broodbeleg's avatar

    Fabianb schreef, "

    Brown geeft aan dat Activision nerveus moet zijn omdat het bedrijf vorig jaar voor negentig procent de shooter-markt in handen had, terwijl Battlefield 3 dit percentage naar beneden zal halen tussen de zestig en zeventig procent. En als het op die manier doorgaat, ligt Call of Duty er over twee Γ‘ drie jaar uit. "

    Doorgaat? Alsof Battlefield alle fans over gaat nemen. Low IQ thinking? πŸ™„

    Nee. Doordat er andere shooters komen die marktaandeel stelen van CoD omdat die wel vernieuwing brengen. Hij zegt niets over dat alleen de Battlefield serie dat doet. Of iig, niet wat hier in het nieuwsbericht wordt gezegd.

  •   
    Fabianb's avatar

    alround gamer schreef, "

    ”tebannet” schreef, "Ik zie nooit veel verandering in Call of Duty.Ik geloof best dat na 3/4 jaar de meesten er genoeg van beginnen te krijgen."

    ze gebruiken ook steeds dezelfde engine, dus er zit ook niet veel verbetering in. bf is gewoon wat innovatiever πŸ˜† 😳 "

    alround gamer schreef, "

    ”Dude…” schreef, "weetje, op EA zijn het echt eikels. Robert Bowling vind battlefield vet dus waarom de hele tijd van die nutteloze disses?"

    je kan het gewoon niet uitstaan als cod fan, πŸ˜† "

    Uhhh…, jij BF fan? Jij kunt het gewoon niet uitstaan. Moet je niet over iemand anders beginnen want zo te lezen ben jij veel erger..

  •   
    Fabianb's avatar

    Broodbeleg schreef, "

    ”Fabianb” schreef, "

    .."

    Doorgaat? Alsof Battlefield alle fans over gaat nemen. Low IQ thinking? πŸ™„ "

    Nee. Doordat er andere shooters komen die marktaandeel stelen van CoD omdat die wel vernieuwing brengen. Hij zegt niets over dat alleen de Battlefield serie dat doet. Of iig, niet wat hier in het nieuwsbericht wordt gezegd.

    De fanbase van COD blijft nog genoeg mensen hebben. Battlefield moeten we nog maar zien dat het goed wordt, je kan het pas daadwerkelijk weten als je zelf de controller in handen hebt en niet een of ander kort filmpje die rechtstreeks van de uitgever vandaan komt. Wie weet wordt BF gewoon hetzelfde als BC2, je weet het niet.
    En games zoals Homefront veroveren ook niet echt fans, want blijkbaar is COD dan toch nog steeds meer gewaardeerd.

  •   
    FishHookz's avatar

    Thenaminator schreef, "Waar is die goeie ouwe tijd van Call of Duty 2…"

    Ik mis die tijd ook πŸ˜†

  •   
    Broodbeleg's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”Broodbeleg” schreef, "[quote=”Fabianb”].."

    Nee. Doordat er andere shooters komen die marktaandeel stelen van CoD omdat die wel vernieuwing brengen. Hij zegt niets over dat alleen de Battlefield serie dat doet. Of iig, niet wat hier in het nieuwsbericht wordt gezegd.
    "

    De fanbase van COD blijft nog genoeg mensen hebben. Battlefield moeten we nog maar zien dat het goed wordt, je kan het pas daadwerkelijk weten als je zelf de controller in handen hebt en niet een of ander kort filmpje die rechtstreeks van de uitgever vandaan komt. Wie weet wordt BF gewoon hetzelfde als BC2, je weet het niet.
    En games zoals Homefront veroveren ook niet echt fans, want blijkbaar is COD dan toch nog steeds meer gewaardeerd. [/quote]
    Ten eerste moet je BF3 voelen met muis en toetsenbord, niet met controller.
    Ten tweede heeft BF3 ook een fanbase, net als ieder andere game. En hier zit het probleem, mensen hebben een budget. Dus kopen ze een, misschien wel niets-verniieuwende, CoD of een andere shooter? πŸ˜‰

  •   
    ShadyXL's avatar

    See4urSelf schreef, "Vervelend zeg, waarom meot dit nou!? Gezonde concurrentie: graag! Maar dit is absurd."

    Inderdaad :/

  •   
    Lazar93's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”Broodbeleg” schreef, "[quote=”Fabianb”].."

    Nee. Doordat er andere shooters komen die marktaandeel stelen van CoD omdat die wel vernieuwing brengen. Hij zegt niets over dat alleen de Battlefield serie dat doet. Of iig, niet wat hier in het nieuwsbericht wordt gezegd.
    "

    De fanbase van COD blijft nog genoeg mensen hebben. Battlefield moeten we nog maar zien dat het goed wordt, je kan het pas daadwerkelijk weten als je zelf de controller in handen hebt en niet een of ander kort filmpje die rechtstreeks van de uitgever vandaan komt. Wie weet wordt BF gewoon hetzelfde als BC2, je weet het niet.
    En games zoals Homefront veroveren ook niet echt fans, want blijkbaar is COD dan toch nog steeds meer gewaardeerd. [/quote]
    Bf heeft anders een behoorlijk grote Fanbase als ik me niet vergis, we zullen het horen zodra de reviews komen van de gamescon πŸ™‚ en tot nu toe alles wat je hoort is de battlefield feeling is er en dat is voor mij in iedergeval genoeg πŸ™‚ OT: denk dat EA gelijk krijgt, activision gaat zolang door tot de franchise gesloopt is net zoals Guitar hero en Tony Hawk, Zonde vond Cod altijd mooie serie ( tot MW2 )

  •   
    FishHookz's avatar

    Echt geweldig, als het onderwerp Call of Duty is dan gaat iedereen daarop reageren πŸ˜†

  •   
    Alias's avatar

    Hetgeen wat van mij dood mag is het beleid wat Electronic Arts de laatste tijd aan het voeren is tegenover andere bedrijven. Is ook erg jammer dat een bedrijf als EA een game als Battlefield 3 van DICE uit mag geven, ik gun het EA persoonlijk niet meer. Respect voor EA is momenteel erg ver te zoeken…

  •   
    MaxDamage_NL's avatar

    Broodbeleg schreef, "

    ”Fabianb” schreef, "[quote=”Broodbeleg”].."

    De fanbase van COD blijft nog genoeg mensen hebben. Battlefield moeten we nog maar zien dat het goed wordt, je kan het pas daadwerkelijk weten als je zelf de controller in handen hebt en niet een of ander kort filmpje die rechtstreeks van de uitgever vandaan komt. Wie weet wordt BF gewoon hetzelfde als BC2, je weet het niet.
    En games zoals Homefront veroveren ook niet echt fans, want blijkbaar is COD dan toch nog steeds meer gewaardeerd. "

    Ten eerste moet je BF3 voelen met muis en toetsenbord, niet met controller.
    Ten tweede heeft BF3 ook een fanbase, net als ieder andere game. En hier zit het probleem, mensen hebben een budget. Dus kopen ze een, misschien wel niets-verniieuwende, CoD of een andere shooter? ;)[/quote]
    CoD is een budget game voor de makers, niet voor de spelers, MW2 IS NOGSTEEDS 40 EURO!

  •   
    MaxDamage_NL's avatar

    Gold Cobra schreef, "Echt geweldig, als het onderwerp Call of Duty is dan gaat iedereen daarop reageren πŸ˜† "

    Het onderwerp is Battlefield(3 kwart van de reacties) en CoD(1 kwart van de reacties).

  •   
    ikkiewikkie's avatar

    Alias schreef, "Hetgeen wat van mij dood mag is het beleid wat Electronic Arts de laatste tijd aan het voeren is tegenover andere bedrijven. Is ook erg jammer dat een bedrijf als EA een game als Battlefield 3 van DICE uit mag geven, ik gun het EA persoonlijk niet meer. Respect voor EA is momenteel erg ver te zoeken… "

    Helemaal waar. Het grappige is ook dat je DICE nergens over hoort (die gasten zitten zich gewoon het zweet uit de naad te werken zoals het hoort) en EA een beetje de concurrent zit te bashen. Beetje jammer dat zo’n bedrijf zo diep kan zakken
    πŸ™

  •   
    MaxDamage_NL's avatar

    ikkiewikkie schreef, "

    ”Alias” schreef, "Hetgeen wat van mij dood mag is het beleid wat Electronic Arts de laatste tijd aan het voeren is tegenover andere bedrijven. Is ook erg jammer dat een bedrijf als EA een game als Battlefield 3 van DICE uit mag geven, ik gun het EA persoonlijk niet meer. Respect voor EA is momenteel erg ver te zoeken… "

    Helemaal waar. Het grappige is ook dat je DICE nergens over hoort (die gasten zitten zich gewoon het zweet uit de naad te werken zoals het hoort) en EA een beetje de concurrent zit te bashen. Beetje jammer dat zo’n bedrijf zo diep kan zakken
    πŸ™ "

    Activision dan? Er is niets mis met IW, maar Bobby Kotick is het probleem, hij geeft IW en Treyarch te weinig tijd en heeft al verschillende goede franchises de grond ingeboord.
    Hij was ook de man die fel tegen Modern Warfare was, totdat hij zag hoeveel centjes er naarbinnen rolden.

  •   
    DutchGamer X's avatar

    call of duty is de eerste twee maanden vaak leuk. en daar na ken je het trucje wel.

  •   
    desxeon's avatar

    Ik ben het wel met Activision eens, EA moet is kappen met dit kinderachtige gedoe en zich focussen op games en niet slappe hap uitkramen.

  •   
    Broodbeleg's avatar

    MaxDamage_NL schreef, "

    ”Broodbeleg” schreef, "[quote=”Fabianb”].."

    Ten eerste moet je BF3 voelen met muis en toetsenbord, niet met controller.
    Ten tweede heeft BF3 ook een fanbase, net als ieder andere game. En hier zit het probleem, mensen hebben een budget. Dus kopen ze een, misschien wel niets-verniieuwende, CoD of een andere shooter? ;)"

    CoD is een budget game voor de makers, niet voor de spelers, MW2 IS NOGSTEEDS 40 EURO![/quote]
    Ik heb het over de consument muts. Leer eens lezen. πŸ™„

  •   
    FioranoJC's avatar

    UberProSure schreef, "

    ”Gold Cobra” schreef, "[quote=”FioranoJC”].."

    Je weet toch wel dat steeds minder mensen Call of Duty 4 spelen he, dat kan ervoor zorgen dat de multiplayer zal stoppen. Maar ik zou wel willen dat Call of Duty 4 blijft leven :P"

    MW2 blijft eerder leven dan MW1, MW2 is sowieso beter dan MW1 naar mijn mening en ik denk dat MW3 MW1 en MW2 overtreft, maar dat kan ik natuurlijk niet weten omdat het spel nog niet uit is ;)[/quote]

    Speel je mw2 op pc of op console?
    op pc heb je namelijk geen dedicated servers, geen uitgebreide mods etc.

    Voorlopig heb ik geen last van minder mensen op de servers. πŸ™‚ πŸ˜‰

  •   
    Gamer_Unlimited's avatar

    En dan maakt Activision bekent dat ze al een tijdje werken aan een nieuwe engine voor CoD en alles is weer joepie.

    Je kan nooit weten wat er in 2-3 jaar zal gebeuren, niemand verwachten dat Call of Duty wat een jonge serie is 90%!! market share zou hebben.

    Wat ga ik lachen als de BF3 verkopen tegenvallen, gun het ze nu echt met al dit trashtalk.

  •   
    Moon-Hero's avatar

    Er zijn inderdaad in de laatste Call of Duty’s niet zo veel dingen die veranderd zijn . Er is misschien wel een Coop modus bijgekomen . Maar volgens mij kwam dit ook gewoon door de community en zijn ze hier niet zelf op gekomen.

    Electronic Arts is Activision ook weer aan het pesten . Maarja dat mag ook wel , als je de baas bent van een grote oorlog πŸ™‚

  •   
    gebruiker50081's avatar

    Ik ga ze gewoon allebei spelen πŸ™‚ Heb echt zin in BF3 maar ook heel erg in MW3 na wat nieuwe beelden!

  •   
    nickykolkie's avatar

    Ik snap niet waarom mensen zich hier druk om zouden maken als je lekker je spelletje kan spelen is dat toch fijn. And so what als cod dood gaat er komt dan toch wel weer een nieuw spel wat een hype word en daarna gaat iedereen het haten. Maar jammer genoeg gaat BF ook een keer tot zijn eind komen maar daarvoor komt ook wel weer wat nieuws. Dus ik ga lekker Battlefield spelen als hij uitkomt en misschien ook wel cod en over de toekomst maak ik me niet druk πŸ™‚

  •   
    FioranoJC's avatar

    nickykolkie schreef, "Ik snap niet waarom mensen zich hier druk om zouden maken als je lekker je spelletje kan spelen is dat toch fijn. And so what als cod dood gaat er komt dan toch wel weer een nieuw spel wat een hype word en daarna gaat iedereen het haten. Maar jammer genoeg gaat BF ook een keer tot zijn eind komen maar daarvoor komt ook wel weer wat nieuws. Dus ik ga lekker Battlefield spelen als hij uitkomt en misschien ook wel cod en over de toekomst maak ik me niet druk :)"

    Me 2. Dit soort dingen worden nu geroepen om mensen bezig te houden met cod en bf3. Zo blijft de aandacht lekker bij hun en kunnen de fanboys zich ook weer van hun beste kant laten horen. πŸ˜†

  •   
    Mv-Highway's avatar

    MW3 gaat 100% winnen in verkoop van BF3.
    maakt niet uit welke hierbij beter is. BF is een heel ander spel en speelt veel langzamer, wat gewoon minder mensen leuk vinden.
    Als call of duty binnen 3 jaar dood is, dan is battlefield dat ook, want ik vind het knap als BF elk jaar kan vernieuwen, terwijl cod dat niet kan.

  •   
    ReinsNL's avatar

    I LIKE it! πŸ˜†

  •   
    Sub-Zeuro's avatar

    It’s all in the game man!… de weg naar Rome is lang:P …. Eerst probeerde CoD om op de eerste plek te komen dat is gelukt, nu is het Battlefields tijd om dat te proberen… Wie uitdeelt zou ook moeten kunnen incasseren..Ben benieuwd wat voor kunstje na MW3 gebruikt wordt om CoD levend te houden… The soap continues…

  •   
    zalazar's avatar

    Blijf erbij dat ik battlefield geen flikker aan vind met die voertuigen doe mij COD maar!

  •   
    King of Heroes's avatar

    Godver! Kan iedereen er eens mee ophouden met elkander te bekritiseren?? Bij elk bericht dat over CoD gaat moet ik gewoon dezelfde ZEVER aanhoren! Battlefield fans laat CoD gewoon voor wat het is en hou jullie meningen voor jullie! Als mensen plezier hebben in CoD, dan is het zo! Wen er maar aan! πŸ‘Ώ

  •   
    fonsie2's avatar

    kvond het altijd bij bf zo irritant dat als je een anti tank gast was en je kwam een tank tegen dat je nog steeds geen schijn van kans had

  •   
    daan147's avatar

    ”fonsie2″ schreef, "kvond het altijd bij bf zo irritant dat als je een anti tank gast was en je kwam een tank tegen dat je nog steeds geen schijn van kans had"

    Denk je dat het er in de realiteit anders aan toe gaat?

  •   
    RauserLuLz's avatar

    Jongens Cod Mw3 is nog nieteens uit en jullie beginnen em nu al af te kraken -.- .. battlefield zuigt vindt ik en hij denk heel wat te zijn

  •   
    RocknRolf's avatar

    Door zulke belachelijke opmerkingen zou ik battlefield 3 al bijna niet meer willen kopen.
    Wat kinderachtig zeg..

  •   
    mastertje's avatar

    Dit lijkt wel een beetje wat ook in het voetbalwereld gebeurt πŸ˜›
    Barcalona was oppermachtig, maar Real Madrid komt steeds meer dichterbij en doet allerlei rare fratsen tegen Barca :P.
    (sorry ik zat hiervoor op een voetbal forum)

  •   
    NewLimit's avatar

    Call of duty zou nooit dood gaan, ik speel beide spellen maar cod gameplay toch wel lekkerder is dan bf, alleen grapics zijn mooie. Maar ik denk echt dat battlefield 3 zou tegen vallen, want Battlefield 3 is nu zo gehypet en ik denk echt dat waneer je hebt anders gaat praten. maar wie hadden beter verkoop cijfers(COD). En dat zegt genoeg als je als beste verkoop dat betekent dat de gameplay bij iedereen lekker zit.En dat zou niet veranderen. Deze reactie is gwn om mensen te misleiden. Ik zou ze alle twee halen en dan beslissen

  •   
    perryv's avatar

    Call of Duty is en blijft gewoon beter, juist omdat ze de markt over heersen en de game niet te groot maken, BF wil de game te groot maken wat het gewoon minder… maakt, dus na 3 jaar dood, nee

  •   
    Menyz0r's avatar

    Laten we het hopen

  •   
    DanielBos's avatar

    Wat ik niet begrijp is dat mensen zeggen dat BF3 innovatiever is als MW3. Dat is echt pure nonsens. CoD is inderdaad de laatste jaren niet veel veranderd, en met MW3 zal dat wel hetzelfde blijven. Maar mensen moeten dan niet gaan doen alsof BF3 ineens de heilige graal is als het gaat over innovatie. Want BF3 is gewoon een combinatie van BF2 en BF:BC2, maar dan in een nieuw jasje (engine). Verder is er helemaal niets nieuws! Noem mij een aantal grote veranderingen die BF3 met zich meeneemt in de BF serie, naast een nieuwe engine.

  •   
    aimfinder's avatar

    Ha 3 jaar? zodra battlefield 3 uitkomt is cod dood, vind wel jammer ofzow heb vroeg heel veel cod 1 gefreaket op de pc. πŸ™‚

  •   
    aimfinder's avatar

    DanielBos schreef, "Wat ik niet begrijp is dat mensen zeggen dat BF3 innovatiever is als MW3. Dat is echt pure nonsens. CoD is inderdaad de laatste jaren niet veel veranderd, en met MW3 zal dat wel hetzelfde blijven. Maar mensen moeten dan niet gaan doen alsof BF3 ineens de heilige graal is als het gaat over innovatie. Want BF3 is gewoon een combinatie van BF2 en BF:BC2, maar dan in een nieuw jasje (engine). Verder is er helemaal niets nieuws! Noem mij een aantal grote veranderingen die BF3 met zich meeneemt in de BF serie, naast een nieuwe engine."

    je praat poep

  •   
    Sub-Zeuro's avatar

    Zie als 2 soorten merken of films…bv :

    Actvision MW3 = Rambo ; pepsi

    EA Battlefield = Terminator ; coke

  •   
    thomaskreeke's avatar

    Ik snap niet dat mensen nog steeds zin hebben in CoD. nu nog steeds. dat cod binnen 3 jaar dood is wel duidelijk als ze door gaan met niks nieuws er van maken.

  •   
    JB940's avatar

    sommige mensen zijn gewoon niet slim genoeg om door te hebben dat ze hetzelfde spel spelen met “Iets” betere graphics en beetje andere perks.
    kunnen ze ook niks aan doen.

    daarom gaat cod niet dood.