Diablo III krijgt Inferno-moeilijkheidsgraad

Mocht de hoogste moeilijkheidsgraad van Diablo II, Hell, nou niet voldoende zijn om in je behoeften te voorzien, dan heeft Blizzard goed nieuws, want Diablo III krijgt een nog hogere moeilijkheidsgraad, genaamd Inferno. Volgens MTV Multiplayer biedt Inferno exclusieve uitrusting, die alleen in deze modus te vinden is.

Je hoeft echter geen zorgen te maken over het voltooien van een set, want er is duidelijk gemaakt dat voorwerpen van sets door de gehele game gevonden kunnen worden. Onderaan dit bericht zijn een aantal afbeeldingen te vinden, die een voorbeeld geven hoe extreem de uitrusting kan ogen van de Inferno-modus.

Daarnaast wist Jay Wilson, director van de game, te vertellen dat het doorhalen van deze moeilijkheidsgraad geen makkelijke klus zal worden, want in tegenstelling tot de Hell-modus in Diablo II kun je de levels van de monsters niet overstijgen in de Inferno-modus. Het maximaal te behalen level is namelijk 60, terwijl de monsters level 61 hanteren.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Okee. Wie wil dit spel nu ook spelen? Ik wil dit spelen. Ik wil dit kapot spelen.

  2.   
    Neolite's avatar

    Diablo III lijkt mij echt super tof! Diablo II was ook geweldig om te spelen en ik verheug mij hier dan ook echt op. Blizzard staat echt in een heel hoog aanzien bij mij.