Winactie: Maak kans op vrijkaartjes voor Cowboys & Aliens!

In Cowboys & Aliens combineren Daniel Craig en Harrison Ford samen met regisseur Jon Favreau de traditionele Western op een verrassend originele manier met sciencefiction. Daniel Craig speelt een eenzame cowboy die in het ruige woestijnstadje Absolution aanvankelijk buitengesloten wordt. Maar wanneer het stadje aangevallen wordt door buitenaardse indringers, blijkt deze mysterieuze revolverheld de enige persoon die de dorpelingen kan leiden in een strijd tegen de gezamenlijke vijand.

In samenwerking met Universal Pictures mogen we weer mensen naar de bioscoop sturen, want we hebben 4x twee vrijkaartjes om weg te geven voor deze film! Meedoen is zoals altijd heel simpel:

Laat ons weten dat je heel graag wilt winnen! Dit kan met een reactie onder dit nieuwsbericht, een ReTweet op Twitter of door op Facebook de link naar dit nieuwsbericht leuk te vinden.

Doe dit wel op tijd, want deelnemen kan tot en met zondag 28 augustus. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Cowboys & Aliens draait vanaf 25 augustus in de bioscopen en vanaf 18 augustus zijn er al diverse IMAX-voorpremières. Bekijk voor meer informatie ook eens www.cowboysandaliens.nl.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren