Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: FIFA 12 Gamescom 2011 Trailer

Bekijk nu de Gamescom 2011 trailer van FIFA 12.

  1.   
    Ramon94's avatar

    in het begin ziet het er wel lelijk uit. =

  2.   
    G_Dragon16's avatar

    O M G, we zijn inmiddels bij Fifa 12 en kijk hoeveel het nog lijkt op fifa 10 bijvoorbeeld! Ze blijven maar kleine stappen nemen en verbeteringen toepassen.Terwijl echte fans het blijven kopen voor maar kleine verbeteringen, het gebeurd bij fifa & cod tegewoordig.

    Slecht dat deze game 60 euro moet gaan kosten terwijl hij geen 30 waard is omdat er maar kleine vooruitgang in zit, waar gaan de games heen.

  3.   
    -B9D7L-'s avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "O M G, we zijn inmiddels bij Fifa 12 en kijk hoeveel het nog lijkt op fifa 10 bijvoorbeeld! Ze blijven maar kleine stappen nemen en verbeteringen toepassen.Terwijl echte fans het blijven kopen voor maar kleine verbeteringen, het gebeurd bij fifa & cod tegewoordig.
    Slecht dat deze game 60 euro moet gaan kosten terwijl hij geen 30 waard is omdat er maar kleine vooruitgang in zit, waar gaan de games heen."

    klopt ik vind dat de transfer markt van fifa 11 nog wel goed genoeg.
    ik heb vanaf fifa 07 alle fifa’s maar ik denk dat ik dit jaar voor pes ga.

  4.   
    mcm21's avatar

    -B9D7L-“][quote=”G_Dragon16 schreef, "O M G, we zijn inmiddels bij Fifa 12 en kijk hoeveel het nog lijkt op fifa 10 bijvoorbeeld! Ze blijven maar kleine stappen nemen en verbeteringen toepassen.Terwijl echte fans het blijven kopen voor maar kleine verbeteringen, het gebeurd bij fifa & cod tegewoordig.
    Slecht dat deze game 60 euro moet gaan kosten terwijl hij geen 30 waard is omdat er maar kleine vooruitgang in zit, waar gaan de games heen."

    klopt ik vind dat de transfer markt van fifa 11 nog wel goed genoeg.
    ik heb vanaf fifa 07 alle fifa’s maar ik denk dat ik dit jaar voor pes ga. [/quote]

    Bij pes is het precies hetzelfde. Die hebben het zelfs gepresteerd om 11 slechter te maken dan de vorige versies. 12 gaat er als het goed is een stuk op vooruit maar dat mag ook wel een keer. Fifa heeft best wat dingen verbeterd, dat kan je niet zien op zo’n korte trailer. Ik ga beide demo’s spelen en dan zie ik wel, wordt waarschijnlijk gewoon beide 🙂

  5.   
    DutchmanDevil's avatar

    ik denk dat ik fifa dit jaar maar oversla ondanks dat het er goed uit ziet