Spartans en Aliens op nieuwe screenhots Halo: Combat Evolved Anniversary

In 2001 verscheen de eerste Halo-game, die inmiddels een echte klassieker is geworden. Nu, tien jaar later, komt er een remake uit van deze game. Bekijk hieronder nieuwe screenshots van deze remake.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    grassyfuzz's avatar

    Waarom ziet iedereen er niet gewoon uit als masterchief? Zo lijkt het wel een 2de reach multiplayer -.- vooral met die armorlock erbij…

  2.   
    FishHookz's avatar

    grassyfuzz schreef, "Waarom ziet iedereen er niet gewoon uit als masterchief? Zo lijkt het wel een 2de reach multiplayer -.- vooral met die armorlock erbij…"

    Niet zo zeuren, als iedereen eruit zag als Master Chief dan was het saaier geweest.

  3.   
    Kilerden's avatar

    @grassyfuzz: Het is ook de reach multiplayer.

  4.   
    grassyfuzz's avatar

    jammer dan vind ik het al een stuk minde leuk ๐Ÿ™ Dan koop ik hem maar meer voor de single player ๐Ÿ˜›

  5.   
    sthij's avatar

    neeeee wat een fout maken ze nu ๐Ÿ™ had me nou zo zin in de oude multyplayer hopelijk is er een optie voor standaard halo 1 ๐Ÿ™

  6.   
    Kilerden's avatar

    Er komt een title update uit waardoor je ook van een meer klassieke multiplayer ervaring kunt genieten. (+ de huidige multiplayer blijft er ook nog bij)

  7.   
    xHouse's avatar

    grassyfuzz schreef, "jammer dan vind ik het al een stuk minde leuk ๐Ÿ™ Dan koop ik hem maar meer voor de single player ๐Ÿ˜› "

    Samen co-op’n darry?

  8.   
    grassyfuzz's avatar

    xHouse schreef, "

    ”grassyfuzz” schreef, "jammer dan vind ik het al een stuk minde leuk ๐Ÿ™ Dan koop ik hem maar meer voor de single player ๐Ÿ˜› "

    Samen co-op’n darry?"

    Maar natuurlijk! ๐Ÿ˜€

  9.   
    sthij's avatar

    Kilerden schreef, "Er komt een title update uit waardoor je ook van een meer klassieke multiplayer ervaring kunt genieten. (+ de huidige multiplayer blijft er ook nog bij)"

    gelukkig ๐Ÿ˜€