Warner Bros. werkt mogelijk aan film met Batman en Superman

Fans van superhelden kijken naast The Avengers stiekem ook al verder vooruit, richting een mogelijke Justice League film. Toch lijkt het er op dat Warner Bros. nog een ander interessant project in de planning heeft: een film met zowel Batman als Superman.

Deze ‘team-up’ zou Warner Brothers Studios momenteel al in alle stilte voorbereiden. Er zouden twee opties zijn voor de insteek van de film: een ervaren Batman die een opkomende Superman helpt, of juist het omgekeerde, waarbij een ervaren Superman de nog prille Batman helpt.

Volgens de berichten zou men Christian Bale wederom als Batman willen casten, al kan er ook simpelweg voor een andere acteur gekozen worden aangezien de film zich buiten de wereld van Christopher Nolan’s Batman afspeelt. Henry Cavill, de huidige Superman voor Man of Steel, lijkt vrijwel zeker in beeld te zijn om ook in deze combinatiefilm de rol van Superman te spelen.

Ondertussen zit Warner Bros. uiteraard niet stil en kan men nog steeds werk maken van een Justice League film en misschien zelfs een film omtrent The Flash. Deze plannen laten echter allemaal nog wel tot na 2013 op zich wachten…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren