3DS Ambassador programma nog steeds open in Europa

Het ‘Ambassador programma’, waarmee Nintendo mensen die een 3DS voor de volle prijs gekocht hebben tegemoet wil komen, is ondanks de afloopdatum enkel nog toegankelijk in Europa. Daarvoor moet wel een bewijs van aankoop aanwezig zijn. De eerste mogelijkheid om het Ambassador programma binnen te komen is om vóór 12 augustus contact te maken met de eShop.

Voor de tweede mogelijkheid moet er een friend code aangemaakt zijn en moet de 3DS contact gemaakt hebben met het internet. Aangezien deze twee opties niet meer mogelijk zijn, is de actie dan ook afgelopen. Alleen in Europa kunnen eigenaren van een 3DS nog steeds een Nintendo ambassador worden.

Nintendo is bezig met het opzetten van een website waar gamers hun console kunnen registeren. Hiervoor zullen ze data van hun aankoopbon moeten invullen (om te bewijzen dat de 3DS voor de prijsdaling gekocht is). De NES games zullen 1 september downloadbaar zijn voor Nintendo ambassadors, maar dit zijn wel de ‘priority delivery versions’. De officiële versies zullen later dit jaar uitgebracht worden. De priority delivery versions kan de eigenaar dan updaten tot de officiële versies, vrij van kosten.

  1.   
    fdennis's avatar

    Leuk dat gamersnet niet eerder melde dat ik een tegemoetkoming kan krijgen. Heb mijn 3ds op 5 juli gekregen voor mijn 18de verjaardag. En ik zie nu pas dat ik dus gisteren nog een tegemoetkoming kon krijgen die vandaag is afgelopen. Hoe kan ik precies alsnog die tegemoetkoming krijgen? Weet iemand dit?

  2.   
    Defensie's avatar

    fdennis schreef, "Leuk dat gamersnet niet eerder melde dat ik een tegemoetkoming kan krijgen. Heb mijn 3ds op 5 juli gekregen voor mijn 18de verjaardag. En ik zie nu pas dat ik dus gisteren nog een tegemoetkoming kon krijgen die vandaag is afgelopen. Hoe kan ik precies alsnog die tegemoetkoming krijgen? Weet iemand dit?"

    op 28e geplaats das wel wat eerder toch ? http://www.gamersnet.nl/nieuws/201107/nintendo_3ds_binnenkort_een_derde_goedkoper/

  3.   
    fdennis's avatar

    Ik volg dagelijks GM maar onder die titel vond ik toen denk ik het nut niet om te lezen. Kan anders niet bedenken waarom ik het niet wist.

  4.   
    MelissaS's avatar

    fdennis schreef, "Ik volg dagelijks GM maar onder die titel vond ik toen denk ik het nut niet om te lezen. Kan anders niet bedenken waarom ik het niet wist."

    Je kunt nog steeds de vergoeding krijgen die bij het programma hoort (zie bericht). Je moet echter wel wachten tot Nintendo de website gelanceerd heeft waar je je aan kunt melden. Mitst je de aankoopbon hebt (ik neem aan dat de aankoopbon van grote aankopen waarop garantie zit bewaard wordt).

  5.   
    Bear's avatar

    waarom alleen europa?