Ook 11/22/63 van Stephen King wordt verfilmd

It, Children of the Corn: Genesis, Pet Sematary, The Stand, Dark Tower: The Gunslinger, The Talisman en nu dus ook 11/22/63 zijn allemaal boeken of short stories van Stephen King die verfilmd gaan worden. Voor 11/22/63 kruipt niemand minder dan Jonathan Demme op de regisseursstoel. Hij is bekend van de klassieker Silence of the Lambs en neemt ook het script voor zijn rekening. De film zal nog wel even op zich wachten, aangezien het boek nog niet eens in de schappen ligt. Het boek staat pas gepland voor 8 november.

Het verhaal gaat over 22 november 1963, de dag dat John F. Kennedy werd dood geschoten. Een man uit Maine (waar de meeste boeken van King zich afspelen) krijgt de kans om terug in de tijd te gaan om deze historische gebeurtenis te voorkomen. Met alle gevolgen van dien.

Even leek alleen Frank Darabont met toppers als The Shawshank Redemption, The Green Mile en The Mist de enige regisseur te zijn die de boeken van Stephen King op een respectabele manier kon verfilmen. Nu staan er dus een hele hoop topregisseurs te springen om hun draai te geven aan de wonderlijke verhalen van een van ’s werelds beste horrorschrijvers.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren