Disney zoekt meer personages

Volgend weekend is de D23 beurs in Anaheim waar Disney zijn komende film line-up voorstelt. Met Marvel en hun Avengers en Pixar met Brave heeft de tekenfilmgigant twee grote klappers in huis. Dit is echter niet genoeg voor algemeen directeur Bob Iger, hij wil meer:

Buy either new characters or businesses that are capable of creating great characters and great stories.
Zou het dan toch gaan om de concurentiestrijd met Warner Bros? Zij bezitten immers rivaal DC en die andere legendarische cartoonfiguren van Looney Tunes.

Een mogelijkheid is Nintendo. Disney heeft enkele jaren geleden al een speciale studio opgericht voor Nintendo om exclusieve Disney-titels te maken. Daaruit vloeide het bijzondere Epic Mikey voor de Nintendo Wii. Nintendo zal wel twee keer nadenken, de films van Super Mario Bros en Double Dragon waren geen hoogvliegers. Gelukkig zijn de tijden nu anders en kan er veel meer op filmgebied. Nintendo bezit voldoende unieke personages die zitten te wachten op een filmdebuut. Denk maar aan Link, Samus en Kid Icarus. Voor de grap is er al ooit door IGN een Legend of Zelda trailer gemaakt en dat smaakt zeker naar meer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren