Patentzaak Sony en LG overeenkomstig afgesloten

Sony en LG, twee elektronicagiganten, waren in maart verwikkeld geraakt in een patentzaak waarbij LG geclaimd had dat Sony onrechtmatig gebruikmaakte van een blu-ray techniek die LG eerder gepatenteerd had. De twee bedrijven zijn nu echter tot een overeenkomst gekomen over de patentschending, zo laat Reuters weten. Sony en LG zijn een regeling aangegaan waarbij de twee bedrijven meerdere licenties aan elkaar verlenen.

LG and Sony recently agreed to drop patent infringement lawsuits against each other.
De patentzaak had betrekking op Sony’s PlayStation 3 en LG’s smartphones. Het euvel tussen de elektronicabedrijven zorgde er een paar maanden geleden voor dat er in Nederland een hoop PlayStation 3 consoles in beslag werden genomen door de politie. Een kleine 225.000 PlayStation 3’s uit Tilburg, waar Sony een distributiecentrum heeft, en 75.000 exeplaren die op Schiphol en de Rotterdamse haven lagen opgeslagen, mochten tijdelijk niet worden verscheept in Europa. Deze inbeslagname was van korte duur, waarna de patentzaak zich opende in de rechtbank.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mooi zo nu moet apple nog eens met een schikking komen daar word ik helemaal moe van maar dat is weer wat anders 🙂

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Gelukkig 🙂

  3.   
    Defensie's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Mooi zo nu moet apple nog eens met een schikking komen daar word ik helemaal moe van maar dat is weer wat anders 🙂 "

    wat heeft apple fout gedaan dan als je boos bent omdat je het te duur bent je hoeft het niet te kopen toch

  4.   
    Neolite's avatar

    NL. schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "Mooi zo nu moet apple nog eens met een schikking komen daar word ik helemaal moe van maar dat is weer wat anders 🙂 "

    wat heeft apple fout gedaan dan als je boos bent omdat je het te duur bent je hoeft het niet te kopen toch"

    Je geeft zelf aan dat je niet eens weet wat Carlos bedoelt met zijn post en toch veroordeel je diezelfde post. Misschien gewoon even google gebruiken om erachter te komen met wie Apple in de clinch ligt(Samsung o.a)

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Neolite schreef, "

    ”NL.” schreef, "[quote=”Carlos0_0″].."

    wat heeft apple fout gedaan dan als je boos bent omdat je het te duur bent je hoeft het niet te kopen toch"

    Je geeft zelf aan dat je niet eens weet wat Carlos bedoelt met zijn post en toch veroordeel je diezelfde post. Misschien gewoon even google gebruiken om erachter te komen met wie Apple in de clinch ligt(Samsung o.a)[/quote]

    precies ik zij ook helemaal niet wat daarom zij ik ook al dat is weer wat anders, Maar idd misschien dat je maar eens een beetje nieuws moet volgen hoeveel apple nu bezig is met rechtzaken tegen samsung en alles importverbod voor o.a samsung ik heb geen samsung maar vind het wel te ver gaan.

  6.   
    fonsie2's avatar

    hoppa

  7.   
    The_$pel's avatar

    samen delen samen speeeeeeeeeeeeelen zeg ik ma r