Naar verwachting winst voor Duke Nukem Forever

Uitgever Take-Two moet helaas een verlies lijden in het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2011-2012. Het bedrijf draaide een kleine 8,6 miljoen dollar verlies. Toch zijn er ook nog positievere berichten voor de uitgever; Take-Two heeft namelijk ingecalculeerd dat Duke Nukem Forever winst op zal leveren en dit lijkt werkelijkheid te worden.

Het is niet bekend hoeveel de game is verkocht, maar heeft het ondanks de matige recensies toch goed gedaan in de verkoop en naar verwachting zal Duke Nukem geen verlies lijden.

Although it received disappointing reviews from critics, the release is projected to be profitable for Take-Two.
Daarnaast heeft Red Dead Redemption een sterke positie op de markt. De game is momenteel meer dan elf miljoen keer verkocht, waarvan twee miljoen keer de uitbreiding Undead Nightmare.

 1.   
  Alias's avatar

  Denk dat een groot gedeelte van die recensies na de aankomende patch een rectificatie moeten krijgen. Aangezien er in de meeste recensies toch wel commentaar is geleverd op het feit dat je maar twee wapens kon meenemen tijdens de single player campaign en dit verhoogd word naar vier wapens. Lijkt me ook bevorderlijk voor het eindcijfer.

 2.   
  Extremegamer's avatar

  en toch hadden ze dit beter kunnen doen bij de release, het zal nu nooit zoveel winst maken als dat het gereleased werd als een volledig vette game zonder kleine overbodige minpuntjes

 3.   
  Narcist's avatar

  Duke Nuken Forever voelde een beetje ge-rushed aan. Ze hadden beter nog even kunnen wachten met de release imo……

  😆

 4.   
  Kenneloth's avatar

  Narcist schreef, "Duke Nuken Forever voelde een beetje ge-rushed aan. Ze hadden beter nog even kunnen wachten met de release imo……
  😆 "

  Ik hoop dat je een grapje maakt? 😉 Dacht dat we lang genoeg hadden gewacht 🙂