Demo Starcraft II nu ongelimiteerd speelbaar

De demo van Starcraft II: Wings of Liberty, die naast de volledige game werd gelanceerd, is nu ongelimiteerd speelbaar. Voorheen konden potentiële spelers slechts zeven uur spelen (dit kon over maximaal veertien dagen, na aanmelding, verdeeld worden). Hiervoor moest de speler wel in het bezit zijn van een guest pass, die bij de originele game geleverd werd. En die dus vooral in de vriendengroep verspreid werd.

De demo, die nu de ‘Starcraft II Starter Edition’ zal heten, is toegankelijk voor iedereen met een battle.net account. Het is dus niet meer nodig om een guest pass te bezitten met een unieke key code. De Starcraft II Starter Edition omvat de eerste vier single-play missies, twee challenges, de mogelijkheid om als de ‘Terran’ (de mensheid) te spelen in multiplayer custom games en vier multiplayer maps. Ondanks het feit dat de gamer dit alles online zal moeten spelen, is de content ongelimiteerd toegankelijk en kan er keer op keer opnieuw gespeeld worden.

enter
 1.   
  Kenneloth's avatar

  Dit hebben ze ook met wow gedaan vind het opzich wel een leuk idee speel gewoon zo lang als je wilt en ben je hooked kopen die zooi. Zouden meer bedrijven overna moeten denken.

 2.   
  TexMix's avatar

  Goed idee.

  Is een oplossing voor gamers die zo’n spel binnen een weekje uit hebben gespeeld. (Like me)
  En inderdaad, zouden meer mee moeten komen.

  🙄

 3.   
  Moon-Hero's avatar

  Ik heb al 2 beta keys gewonnen en ik had ze toen die tijd niet gebruikt 😳 . Maar ik ga dit binnenkort wel even uitproberen.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ga het ook maar eens uitproberen.

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ahh bedankt, was al aan het twijfelen over deze game. Nou zal dit erg goed van past komen!

 6.   
  Bear's avatar

  mee eens dit is erg handig als je twijfelt over deze game.