Ook Bane speelbaar in Batman: Arkham City

Op de Comic Con hebben de mensen achter Batman: Arkham City naar buiten gebracht dat Bane een speelbaar personage is in de game. Dit zal gebeuren in een sub-missie, waar Batman en Bane moeten samenwerken. Ook is verteld dat spelers ongeveer vier uur in de huid zullen kruipen van Catwoman. Een simpele rekensom vertelt ons dat de game dus 40 uur aan gameplay bevat. Catwoman zou namelijk 10% van de game speelbaar zijn.

Ook werd er tijdens een discussie met de ontwikkelaars op Comic Con gesproken over een nieuw wapen, een shotgun die tegenstanders elektrocuteert en andere machines en wapens kan saboteren. Ook kunnen spelers sub-missies opnieuw spelen nadat ze alle upgrades hebben vrijgespeeld.

Tot zover de nieuwe info over Arkham City en voordat de game verschijnt in oktober verwachten we natuurlijk nog veel meer info.

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Het is duidelijk dat voor iedereen die een liefde heeft voor Batman of comics opzich, dit superheldenavontuur een pareltje van een game gaat worden!

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Geweldig !!!! Kan steeds minder wachten op arkham city! 😀

  3.   
    blackname's avatar

    Zeker wel nice, ze houden denk ik de game die uur story wel interessant 😀

  4.   
    ms13694's avatar

    dit wordt voor mij een GOTY!

  5.   
    Leon's avatar

    Ik wil dit spel NU!

  6.   
    MisterMDW's avatar

    Vraag me eigenlijk wel af als het een triology moet worden hoe ze deze game gaan overtreffen bedoel AA was al moeilijk te overtreffen maar Arkham City lijkt mij nog lastiger 😛

  7.   
    ozzman's avatar

    kan niet wachten een echte must have

  8.   
    ChielB's avatar

    mikeydw schreef, "Vraag me eigenlijk wel af als het een triology moet worden hoe ze deze game gaan overtreffen bedoel AA was al moeilijk te overtreffen maar Arkham City lijkt mij nog lastiger 😛 "

    Misschien hooguit als een Batman: Arkham United met een enorme good vs bad clash, co-op campaign, meerdere speelbare locaties zo groot als Arkham City en voertuigmomenten met de Batmobile, Batpod, Batwing, Tumbler etc.

  9.   
    UberProSure's avatar

    moederswel 😆

  10.   
    FishHookz's avatar

    Deze game word gewoon geweldig 8)