CrewGrounds: Wat speel jij deze zomer?

In ons tweewekelijkse item CrewGrounds geven de redacteurs van GamersNET hun ongezouten mening over de huidige stelling. De zomer is weer aangebroken en dat betekent dat er weinig spellen uitkomen. De toppers tijdens juli en augustus zijn ook dit jaar weer op één hand te tellen, waardoor wij ons afvroegen waar onze redacteurs zich tijdens de komkommertijd eigenlijk mee gaan vermaken. Gaan ze nieuwe spellen zoals Deus Ex: Human Revolution en Bodycount spelen, of maken ze van de gelegenheid gebruik om oudere games die ze hebben gemist nog eens onder handen te nemen? Of gamen ze helemaal niet? Wij zijn benieuwd en daarom vroegen we ze antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat speel jij deze zomer?

Jonah Knulst
Ik ga oudere spellen spelen
Ik ben deze zomer zoet met Killing Floor, want ik heb nog de nodige hoeveelheid achievements te halen. Een iets recentere game, die ik veelvuldig zal spelen, is natuurlijk Brink, want daar zijn mijn clan en ik helemaal verzot op. Volgende maand heb ik nog Age of Empires Online, dus voorlopig ben ik nog tevreden.

Marjolein van Diejen
Ik ga oudere spellen spelen
In maart dit jaar heb ik Dragon Age II gekocht en ik ben er nog steeds dol op. Inmiddels ben ik met mijn derde playhtrough bezig en sinds kort is er uiteraard ook nieuwe DLC voor deze game, waardoor ik nog meer uurtjes in deze game kan stoppen.

Daarnaast heb ik via Steam een aantal games goedkoop binnengehaald, zodat ik deze zomervakantie ook aan de slag ga met Bully en Tropico 3.

Daniël de Zwart
Ik ga oudere spellen spelen
Mijn collectie is dermate goedgevuld dat ik mijn stapeltje games eerst af ga werken. Ik ben eindelijk intensief aan de slag met Assassin’s Creed: Brotherhood en daar ben ik nog wel even zoet mee. Verder moet ik nog starten met L.A. Noire, Mass Effect 2, verder gaan met inFamous (2) en de nodige PlayStation Network-titels hebben ook aandacht nodig. Natuurlijk, daarnaast moet ik Brink wat meer online gaan spelen. Genoeg voor dit moment dus en ik houd mijn geld op zak voor dit aankomende, ontzettend drukke najaar.

Michiel Brunsveld
Deus Ex: Human Revolution
Voor mij zelfs een potentiële Game of the Year, Deus Ex: Human Revolution. Alleen is de release pas eind augustus en dat voelt voor veel mensen toch niet zo snel aan als ‘deze zomer’. We moeten er nog wat weken op wachten. Tot die tijd vermaak ik me met van alles en nog wat, van Top Spin 4 tot L.A. Noire, maar ik heb ongekend veel zin in de nieuwe Deus Ex. Een heerlijk stijltje, een toffe setting, heel veel variërende gameplay, kiezen van je eigen aanpak voor lompe actie of meer hacking en stealth, en natuurlijk ook een cool verhaal. Ik heb er heel veel vertrouwen in en vooral heel veel zin om de game uitgebreid te gaan spelen. Het najaar zit bomvol toppers en Deux Ex geeft straks een geweldig startschot.

Leon Kempers
Ik ga oudere spellen spelen
Ik heb besloten om deze zomer weinig geld uit te geven aan games, zodat ik in het najaar des te meer geld overheb. Want dat zullen dure maanden worden! Deze zomer vermaak ik mij dus met eerder gekochte spellen, wat betekent dat ik de held uit zal hangen in inFAMOUS 2, film reels ga verzamelen in L.A. Noire en eindelijk eens Alpha Protocol onder handen zal nemen. Tevens wordt het hoog tijd om mijn PSP weer af te stoffen, zodat ik ook in de auto onderweg naar Italië iets te doen heb. Het moge duidelijk zijn: ondanks mijn beperkte budget hoef ik mij deze zomer niet te vervelen.

  1.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Ik ga lekker verder met The Witcher 2. Best een pittige RPG maar oh wat is dit een geweldig spel. Skyrim moet nog van goede huize komen om deze game te ‘verslaan’. Verder Counterstrike, Bad Company 2 en Dirt3.

  2.   
    Codename_black's avatar

    is natuurlijk Brink, want daar zijn mijn clan en ik helemaal verzot op.

    iedereen behalve Pingwing natuurlijk! 😀 😛

  3.   
    morkop006's avatar

    in de steam summerdeal GTA IV complete edition gekocht (ja schandalig dat ik hem nog niet had) en al die ARMA 2 dingen dus ik overleef het wel, als het ook nog ff mooi weer werd 😛

  4.   
    superdedupe's avatar

    ”morkop006″ schreef, "in de steam summerdeal GTA IV complete edition gekocht (ja schandalig dat ik hem nog niet had) en al die ARMA 2 dingen dus ik overleef het wel, als het ook nog ff mooi weer werd :P"

    nou vandaag is het mooi weer. Ik heb blazblue van marktplaats gekocht voor een tientje, denk dat ik daar wel even zoet mee ben. Ik hoop dat er nog mensen zijn die die game online spelen…

  5.   
    desxeon's avatar

    Allemaal lekker oldschool dus. 🙂

  6.   
    cool ice's avatar

    nou ik ben ook weer goed bezig met de oudere games. laatste dagen vermaak ik me weer heerlijk met Just Cause 2. 🙂

  7.   
    FleXe's avatar

    Ben nu Mario & Luigi: Partners in Time op mijn Nintendo 3DS aan ’t spelen. Toch wel erg vermakelijk. Verder heb ik voor die console onlangs nog een heleboel spellen gekocht, dus daar ben ik nog wel even zoet mee.

    Voor de pc wacht ik nog even op de DX11 patch voor Crysis 2, zodat ik die ook eindelijk eens kan uitspelen. Bij StarCraft II moet ik nog de laatste missie spelen. Verder zou ik Portal 2 nog moeten uitspelen.

    Vooral wat pc gaming betreft lijd ik nogal aan uitstelgedrag de laatste tijd. Wanneer ik thuis kom van mijn werk ben ik vaak te moe om nog mijn volle aandacht erbij te houden tijdens het gamen, en dan is het plezier gauw over.

  8.   
    Rolandos's avatar

    Ik was weer verschillende shooters aan het spelen maar voor nu stop ik ff met gamen. Lekker op vakantie 😛

  9.   
    I Juggy I's avatar

    Halo Reach , De Blob 2 , Fuel , Star Wars The Force Unleashed en nog wat Mario Kart WII 😉

  10.   
    Rebel1244's avatar

    Ja ik ben deze hele zomer black ops aan het spelen maar het verveel na een tijdje toen ging ik maar modern warfare 2 doen zelfde verhaal op dit moment speel ik white knight chonicles is een aanrader voor ps3 only gamers is toffe RPG
    🙂