Jonge knul wordt man in nieuwe G.I. Joe

Met al het nieuws rond een vierde Jurassic Park vraag je je soms af wat er toch gebeurd is met dat heldhaftig jongetje. Tim was zijn naam en hij speelde in de eerste twee delen mee als neefje van Dr. Hammond. De acteur achter deze Tim, Joseph Mazzello, keert terug naar het witte doek.

Eigenlijk hebben we Mazzello na het klein rolletje in The Lost World niet meer voorbij zien komen. Toch liet hij onlangs weer van zich horen met een vaste rol in The Pacific, het vervolg op Band of Brothers. Vorig jaar speelde hij mee in The Social Network.

Binnenkort kunnen we hem aan het werk zien als een van de Joe’s in het vervolg op G.I. Joe: The Rise of Cobra. Mazzello speelt de rol van Mouse. Weinig is bekend over dit personage in de film. Mouse is ook eigenlijk geen echte G.I. Joe blijkt na wat research. Hij hoort bij Sgt. Savage als een van zijn Screaming Eagles en is bekend op het terrein van computers. Joseph Mazello kan zijn vorige rollen bundelen en best een interessant personage neerzetten naast the Rock en Adrianne Palicki.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren