inFamous 2 krijgt update met user-generated content

De nieuwste telg van ontwikkelaar Sucker Punch, inFamous 2, gaat net iets uitgebreider te werk dan de eerste inFamous. Net als LittleBigPlanet is dit tweede deel namelijk voorzien van een creator mode, waarbij je geen eigen levels kunt creëren, maar juist talloze mogelijkheden hebt om eigen missies te maken.

Sucker Punch heeft nu de eerste user-generated content DLC uitgebracht die volledig gratis is. Dit ‘UGC’-pakket geeft toegang tot enkele voertuigen uit de singleplayer, zoals Bertrand’s Limo, een New Marais politieauto en een fiets. Ook is de update voorzien van een zoekfunctie; hiermee kun je gemakkelijk door alle door spelers gemaakte missies scrollen. De teller van user-generated content staat momenteel al op 50.000, dus de zoekfunctie komt vast van pas.

Deze user-generated DLC is overigens niet de enige. De developer heeft aangegeven dat er meerdere pakketten zullen verschijnen, dus tegen die tijd lezen jullie het weer op GamersNet.

  1.   
    thoom95's avatar

    altijd al fan geweest van superpowers en InFamous 1 & 2, prachtig spel 🙂

  2.   
    Sarge's avatar

    Wauw, wat een eer als jouw zelfgemaakte missie in zo’n DLC zit! 😮 Wanneer ik geld heb koop ik inFamous 2 denk ik toch wel 😛