Talia al Ghul bevestigd voor Batman: Arkham City

Nog een paar maandjes geduld en dan ligt eindelijk Batman: Arkham City in de winkelrekken. De veelbelovende opvolger van het geprezen Batman: Arkham Asylum heeft over aandacht niet te klagen, want er is al behoorlijk veel onthuld.

Onlangs werd er weer een nieuw personage bevestigd: Talia al Ghul. De dochter van Ra’s al Ghul en tevens een regelmatig liefje van Batman, wordt van een stem voorzien door Stana Katic, bekend van onder andere de tv-serie Castle. In een reactie zei Katic het volgende over haar personage:

Talia is such a complex character and it was great to voice her in Batman: Arkham City. I was amazed at all the detail put into the project and it’s great to see how excited the fans are about the game.
Batman: Arkham City lijkt een walhalla te worden voor liefhebbers van de vele bekende gezichten uit het Batman-universum. Naast de speelbare Batman en Catwoman kom je in de game ook personages tegen als Penguin, The Joker, Robin, Two-Face, Hugo Strange, Harley Quinn, The Riddler, Mr. Freeze en Poison Ivy. Hoe groot ieders rol in de game is, kunnen we zelf ontdekken als het spel in oktober verschijnt.

  1.   
    LennardF1989's avatar

    Geweldige cast heeft dit spel 🙂 Castle is tevens een zeer goede serie, misschien dat ze ook nog een rolletje voor Nathan Fillion hebben 😀

    Kan niet wachten tot ie uitkomt, deel 1 was geweldig.

  2.   
    blackname's avatar

    Deze game kan gewoon niet slecht worden. 😛

  3.   
    See4urSelf's avatar

    word alleen maar beter dit 🙂

  4.   
    DGonlag2's avatar

    Vet. Komt Rha’s Al Ghul er zelf ook in voor? Zou wel vet zijn.

    Krijg echt veel zin in het spel. Hopelijk zijn er extra’s voor mensen die deel 1 hebben (uit-) gespeeld.