Batman: Arkham city krijgt ‘mogelijk’ downloadbare episodes

In een interview met de website Siliconera heeft Kevin Conroy, de ‘stem van Batman’, aangegeven dat er in de toekomst nieuwe episodes van Batman: Arkham City gedownload kunnen worden. Hoeveel episodes het worden is niet bekend. Of er inderdaad extra episodes downloadbaar zullen zijn is ook nog niet bevestigd door noch Rocksteady Studios of Warner Bros. Interactive Entertainment.

“The thing about Arkham City is that it’s going to be an ongoing game. You’re going to be able to download future episodes of it, so it’s going to be going on for quite a while. I’ve been recording it for a while. So that will continue.”

enter

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Als ze maar de game afmaken zoals bij La noire en er dan neiuwe digen voor ontwikkelen en niet zoals bij AC2 het verhaal onaf de wereld in brengen.

  2.   
    Bear's avatar

    mee eens, het is gewoon pure geldklopperij als ze eerst een game afmaken en vervolgens stukje bij beetje uitbrengen..

  3.   
    Leon's avatar

    See4urSelf schreef, "Als ze maar de game afmaken zoals bij La noire en er dan neiuwe digen voor ontwikkelen en niet zoals bij AC2 het verhaal onaf de wereld in brengen. "

    Daar zie ik Rocksteady eigenlijk niet voor aan.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Opzich leent de game zich daar prima voor. Maar idd, maak eerst die game maar af, dan zien we daarna wel of er nog DLC komt. 😉

  5.   
    Cyb3rp3n0zah's avatar

    Bear schreef, "mee eens, het is gewoon pure geldklopperij als ze eerst een game afmaken en vervolgens stukje bij beetje uitbrengen.. "

    idd alles draait om de ping ping en pegels 😉