Boba Fett krijgt mogelijk eigen film

De mogelijkheid dat een van de vetste characters uit de Star Wars-saga een eigen film zou krijgen, hadden wij al lang opgegeven. Als het aan regisseur Joe Johnston (Captain America: The First Avenger, The Wolfman, Jurassic Park 3) ligt zou dit in de nabije toekomst wel degelijk kunnen gebeuren. In een recent interview geeft hij aan dat een film gebaseerd op de bekendste premiejager van het heelal een droomproject voor hem zou zijn.

Boba Fett is een van de populairste characters uit de Star Wars-serie. Het opmerkelijke daaraan is dat hij relatief weinig voorkomt in de films. Zo verscheen hij allereerst in The Empire Strikes Back en daarna in Return of the Jedi. Beide keren was hij maar kort te zien. In Episode II: Attack of the Clones kreeg hij wat meer aandacht, dankzij de opvoedkundige taken van Jango Fett, die hem als een zoon ziet en hem de kneepjes van het vak leert.

Er is echter een groot obstakel voordat dit project mogelijk kan worden: George Lucas (Star Wars). Het is aan Lucas om te beslissen of hij een film wil maken gebaseerd op dit character en of hij de regie uit handen wil geven…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren