Wii U heeft niets wat Vita en PlayStation 3 niet hebben, aldus Naughty Dog

Tijdens een interview met Nowgamer wist Justin Richmond, game director werkachtig bij Naughty Dog, te vertellen dat hij het idee van de Wii U erg tof vindt, maar dat de console niets te bieden heeft wat de PlayStation 3 en de aankomende PlayStation Vita niet hebben.

To be honest with you, the idea of it is very, very cool. But there’s nothing that the Wii U has that the Vita and PS3 doesn’t.
Dit betekent echter niet dat de beste man negatief is over de Wii U, integendeel, want hij is er zeker van de games voor de console fantastisch zullen worden. Het enige aspect waar Richmond twijfels over heeft, is het gebrek aan een multi-touchscreen.
You know, it’s an interesting piece of technology, and I’m interested to see how people use it. I’m not completely sold yet. That the screen isn’t multi-touch, that’s a little weird. It seems there are some very strange holes in it, but to be fair, last time I was sceptical of the original Wii, and look at how that did. I’m sure that the games they make for Wii U will be amazing.

 1.   
  FioranoJC's avatar

  Wii U moet gewoon een Wii zijn, maar dan met 2011 graphics engine. Ik ben gewoon niet overtuigd over de Wii U. De eerste Wii was gelijk zoeits van woow, oké, er is iets op de markt waarvan ik niet verwacht had dat het zo zou aanslaan bij al die mensen. En ook wel blij aangezien de gamecube gewoon verouderd was.

  Wil Mario Party, Mario kart terug please.

 2.   
  N360Gamer's avatar

  FioranoJC schreef, "Wii U moet gewoon een Wii zijn, maar dan met 2011 graphics engine. Ik ben gewoon niet overtuigd over de Wii U. De eerste Wii was gelijk zoeits van woow, oké, er is iets op de markt waarvan ik niet verwacht had dat het zo zou aanslaan bij al die mensen. En ook wel blij aangezien de gamecube gewoon verouderd was.
  Wil Mario Party, Mario kart terug please."

  Die typische Nintendo games zijn de voornaamste oorzaak van Nintendo’s succes, dus ben maar niet bang, die zullen met grote hoeveelheid uitkomen op de Wii U. 😉

 3.   
  ckerigon's avatar

  N360Gamer schreef, "

  ”FioranoJC” schreef, "Wii U moet gewoon een Wii zijn, maar dan met 2011 graphics engine. Ik ben gewoon niet overtuigd over de Wii U. De eerste Wii was gelijk zoeits van woow, oké, er is iets op de markt waarvan ik niet verwacht had dat het zo zou aanslaan bij al die mensen. En ook wel blij aangezien de gamecube gewoon verouderd was.
  Wil Mario Party, Mario kart terug please."

  Die typische Nintendo games zijn de voornaamste oorzaak van Nintendo’s succes, dus ben maar niet bang, die zullen met grote hoeveelheid uitkomen op de Wii U. 😉 "

 4.   
  XTR17's avatar

  Dat Nintendo na 5 jaar maar een 1,5 keer zo krachtige console durft te uit te brengen is gewoon triest in mijn ogen. Deze console is over twee jaar al weer sterk verouderd als de Next Generation consoles er zijn van Sony & Microsoft.

 5.   
  See4urSelf's avatar

  Politiek correct antwoord 😛 met andere woorden, de games zullen vast tof zijn.. Voor casual gamers, en die haat ik.

 6.   
  jessonei's avatar

  ”XTR17″ schreef, "Dat Nintendo na 5 jaar maar een 1,5 keer zo krachtige console durft te uit te brengen is gewoon triest in mijn ogen. Deze console is over twee jaar al weer sterk verouderd als de Next Generation consoles er zijn van Sony & Microsoft. "

  Wss ong 4x zo sterk. Als ik me goed herinner is de Wii net zo sterk als een 10 jaar oude PC met een 1 Ghz processor. De Wii U ongeveer als een 3 jaar oude en zal wel een dual- of quadcore ofzo hebben.