The Evil Dead krijgt een remake

Sam Raimi en Bruce Campbell zullen een remake gaan maken van de cult-klassieker The Evil Dead. Het duo regisseerde en speelde ook al in de originele Evil Dead uit 1981, maar zullen zich nu alleen richten op de productie. De regie is nu overgedragen aan Fede Alvarez , die indruk maakte met zijn korte film Panic Attack. Hoewel het script al werd geschreven door Alvarez en Rodo Sayagues, hebben de producten Diablo Cody (Juno) aangetrokken om het script te herschrijven.

De originele film gaat over vijf studenten die naar een vakantiehuisje in de bossen gaan en daar kwade geesten oproepen met een tape-recorder. Student Ash (gespeeld door Campbell) overleeft de slachting als enige. Het is nog onduidelijk of de producers ook weer zullen gaan acteren in deze remake. Wel zijn de makers duidelijk over hun plannen met de film:

“We can’t wait to scare a new generation of moviegoers using filmmaking techniques that were not available to us thirty years ago as well as Fede bringing a fresh eye to the film’s original elements.”

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren