Nieuwe Transformers trilogie onderweg?

Gezien het overweldigende succes van Transformers: Dark of the Moon zit het er dik in dat deze filmserie nog wel even doorgaat. Met of zonder regisseur Michael Bay en hoofdrolspeler Shia LaBeouf (Sam Witwicky). Dat is nu ook bevestigd door producer Don Murphy.

Murphy was als producent betrokken bij de drie voorgaande films. Hij verzekert ons dat deel 4 geen ‘reboot’ zal zijn, maar juist doorgaat op de huidige weg en een tweede trilogie van films gaat starten. Daarbij zullen de films qua stijl aansluiten op de huidige films. Dat betekent dat wederom een groot deel van de cast uit mensen zal bestaan. Wie de nieuwe hoofdrolspeler gaat worden staat nog niet vast. Shia LaBeouf heeft inmiddels te kennen gegeven klaar te zijn met de serie. Wel is er nog steeds een kleine kans dat regisseur Michael Bay zal terugkeren.

Net als bij Pirates 5 is het eigenlijk een kwestie van tijd voordat een vierde deel van Transformers groen licht krijgt. Gezien de rinkelende bioscoopkassa en de enthousiaste recensies is niemand daar rouwig om…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren