Burnout Paradise kende bewust geen crash mode

Altijd al de reden willen weten waarom Burnout Paradise geen crash mode bevat? Het is natuurlijk een geheel andere game in de serie, maar ontwikkelaar Criterion Games heeft de modus er expres uitgelaten om deze te bewaren voor het onlangs aangekondigde Burnout Crash.

It was always our intention.

This is a small project led by Richard Franke, who is the game director, and James Warren, who is our Kinect programmer. This has been a small team of guys working for about a year at Criterion on a small downloadable game.

Alex Ward, de creative director van Criterion Games, zegt dat tijdens de ontwikkeling van Burnout Paradise het idee er al was voor een aparte game omtrent deze bekende crash mode. Een klein team van Criterion werkt nu ongeveer een jaar aan Burnout Crash.

Een echt volwaardige Burnout-titel is dit uiteraard ook niet, met de ouderwetse top-down view. Tevens is Crash een downloadable game, waarbij je met een auto drukke kruispunten over moet en zoveel mogelijk schade aan moet richten door vol op omstanders te rijden. Het bekende autolog-systeem uit Need for Speed: Hot Pursuit, ook van Criterion, keert tevens terug in deze racegame.

  1.   
    MaxDamage_NL's avatar

    Wanneer die zo’n 5 euro kost, koop ik m.

    Offtopic: Waar blijft de uitslag van de mysterieuze prijsvraagvrijdag!?